Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4162
Title: | Обґрунтування технології виробництва вафельних виробів функціонального призначення |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vafelnykh vyrobiv funktsionalnoho pryznachennia |
Authors: | Костіна, Таїсія Віталіївна Kostina, Taisiia |
Keywords: | вафельний лист vafelnyi lyst жирова начинка zhyrova nachynka концентрат лактулози kontsentrat laktulozy борошно boroshno функціональний інгредієнт funktsionalnyi inhrediient кондитерські вироби kondyterski vyroby |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Костіна Т. В. Обґрунтування технології виробництва вафельних виробів функціонального призначення : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Костіна Таїсія Віталіївна ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 118 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4162 |
Abstract: | Метою досліджень є розробка прогресивної технології вафель підвищеної харчової та біологічної цінності та створення асортименту вафель функціонального призначення на базі прогресивної технології Metoiu doslidzhen ye rozrobka prohresyvnoi tekhnolohii vafel pidvyshchenoi kharchovoi ta biolohichnoi tsinnosti ta stvorennia asortymentu vafel funktsionalnoho pryznachennia na bazi prohresyvnoi tekhnolohii |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4162 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Костіна Т.В..pdf | 4,82 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.