Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4162
Title: Обґрунтування технології виробництва вафельних виробів функціонального призначення
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vafelnykh vyrobiv funktsionalnoho pryznachennia
Authors: Костіна, Таїсія Віталіївна
Kostina, Taisiia
Keywords: вафельний лист
vafelnyi lyst
жирова начинка
zhyrova nachynka
концентрат лактулози
kontsentrat laktulozy
борошно
boroshno
функціональний інгредієнт
funktsionalnyi inhrediient
кондитерські вироби
kondyterski vyroby
Issue Date: 2021
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Костіна Т. В. Обґрунтування технології виробництва вафельних виробів функціонального призначення : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Костіна Таїсія Віталіївна ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 118 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4162
Abstract: Метою досліджень є розробка прогресивної технології вафель підвищеної харчової та біологічної цінності та створення асортименту вафель функціонального призначення на базі прогресивної технології Metoiu doslidzhen ye rozrobka prohresyvnoi tekhnolohii vafel pidvyshchenoi kharchovoi ta biolohichnoi tsinnosti ta stvorennia asortymentu vafel funktsionalnoho pryznachennia na bazi prohresyvnoi tekhnolohii
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4162
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Костіна Т.В..pdf4,82 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.