Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4166
Title: Обґрунтування технології безглютенового печива з біологічно активованим зерном амаранту
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii bezghliutenovoho pechyva z biolohichno aktyvovanym zernom amarantu
Authors: Омельчук, В’ячеслав Станіславович
Omelchuk, Viacheslav
Keywords: печиво
pechyvo
глютен
hliuten
амарант
amarant
борошно
boroshno
дослідження
doslidzhennia
експеримент
eksperyment
целіакія
tseliakiia
кондитерські вироби
kondyterski vyroby
рецептура
retseptura
якість
yakist
асортимент
asortyment
Issue Date: 2020
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Омельчук В. С. Обґрунтування технології безглютенового печива з біологічно активованим зерном амаранту : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Омельчук В’ячеслав Станіславович ; наук. керівник Миколенко С. Ю. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 111 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4166
Abstract: Об’єкт досліджень – технологія виробництва безглютенового печива з біологічно активованим зерном амаранту. Предмет дослідження – вплив біологічно активованого зерна амаранту на структурно-механічні властивості виробу, для забезпечення високих органолептичних властивостей безглютенового печива. Obiekt doslidzhen – tekhnolohiia vyrobnytstva bezghliutenovoho pechyva z biolohichno aktyvovanym zernom amarantu. Predmet doslidzhennia – vplyv biolohichno aktyvovanoho zerna amarantu na strukturno-mekhanichni vlastyvosti vyrobu, dlia zabezpechennia vysokykh orhanoleptychnykh vlastyvostei bezghliutenovoho pechyva.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4166
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Омельчук В.С..pdf4,46 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.