Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4166
Title: | Обґрунтування технології безглютенового печива з біологічно активованим зерном амаранту |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii bezghliutenovoho pechyva z biolohichno aktyvovanym zernom amarantu |
Authors: | Омельчук, В’ячеслав Станіславович Omelchuk, Viacheslav |
Keywords: | печиво pechyvo глютен hliuten амарант amarant борошно boroshno дослідження doslidzhennia експеримент eksperyment целіакія tseliakiia кондитерські вироби kondyterski vyroby рецептура retseptura якість yakist асортимент asortyment |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Омельчук В. С. Обґрунтування технології безглютенового печива з біологічно активованим зерном амаранту : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Омельчук В’ячеслав Станіславович ; наук. керівник Миколенко С. Ю. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 111 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4166 |
Abstract: | Об’єкт досліджень – технологія виробництва безглютенового печива з біологічно активованим зерном амаранту. Предмет дослідження – вплив біологічно активованого зерна амаранту на структурно-механічні властивості виробу, для забезпечення високих органолептичних властивостей безглютенового печива. Obiekt doslidzhen – tekhnolohiia vyrobnytstva bezghliutenovoho pechyva z biolohichno aktyvovanym zernom amarantu. Predmet doslidzhennia – vplyv biolohichno aktyvovanoho zerna amarantu na strukturno-mekhanichni vlastyvosti vyrobu, dlia zabezpechennia vysokykh orhanoleptychnykh vlastyvostei bezghliutenovoho pechyva. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4166 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Омельчук В.С..pdf | 4,46 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.