Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4168
Title: Обґрунтування технології виробництва пшеничного борошна цільового призначення для хлібобулочних та кондитерських виробів
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pshenychnoho boroshna tsilovoho pryznachennia dlia khlibobulochnykh ta kondyterskykh vyrobiv
Authors: Причина, Юлія Сергіївна
Prychyna, Yuliia
Keywords: борошно цільового призначення
boroshno tsilovoho pryznachennia
ферментний препарат
fermentnyi preparat
якість
yakist
пористість
porystist
м’якуш
miakush
Issue Date: 2021
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Причина Ю. С. Обґрунтування технології виробництва пшеничного борошна цільового призначення для хлібобулочних та кондитерських виробів : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Причина Юлія Сергіївна ; наук. керівник Ковальова О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 149 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4168
Abstract: Метою дослідження є розробка науково обґрунтованих технологічних рішень з виробництва пшеничного борошна, спеціально призначеного для певних видів хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів, за допомогою прогнозування властивостей напівфабрикатів і показників якості готових виробів. Metoiu doslidzhennia ye rozrobka naukovo obgruntovanykh tekhnolohichnykh rishen z vyrobnytstva pshenychnoho boroshna, spetsialno pryznachenoho dlia pevnykh vydiv khlibobulochnykh i boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv, za dopomohoiu prohnozuvannia vlastyvostei napivfabrykativ i pokaznykiv yakosti hotovykh vyrobiv
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4168
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Причина Ю.С.pdf5,72 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.