Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4168
Title: | Обґрунтування технології виробництва пшеничного борошна цільового призначення для хлібобулочних та кондитерських виробів |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pshenychnoho boroshna tsilovoho pryznachennia dlia khlibobulochnykh ta kondyterskykh vyrobiv |
Authors: | Причина, Юлія Сергіївна Prychyna, Yuliia |
Keywords: | борошно цільового призначення boroshno tsilovoho pryznachennia ферментний препарат fermentnyi preparat якість yakist пористість porystist м’якуш miakush |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Причина Ю. С. Обґрунтування технології виробництва пшеничного борошна цільового призначення для хлібобулочних та кондитерських виробів : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Причина Юлія Сергіївна ; наук. керівник Ковальова О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 149 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4168 |
Abstract: | Метою дослідження є розробка науково обґрунтованих технологічних рішень з виробництва пшеничного борошна, спеціально призначеного для певних видів хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів, за допомогою прогнозування властивостей напівфабрикатів і показників якості готових виробів. Metoiu doslidzhennia ye rozrobka naukovo obgruntovanykh tekhnolohichnykh rishen z vyrobnytstva pshenychnoho boroshna, spetsialno pryznachenoho dlia pevnykh vydiv khlibobulochnykh i boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv, za dopomohoiu prohnozuvannia vlastyvostei napivfabrykativ i pokaznykiv yakosti hotovykh vyrobiv |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4168 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Причина Ю.С.pdf | 5,72 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.