Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4176
Title: Обґрунтування процесів виробництва харчових напівфабрикатів з плодоовочевої сировини
Other Titles: Obgruntuvannia protsesiv vyrobnytstva kharchovykh napivfabrykativ z plodoovochevoi syrovyny
Authors: Руснак, Ростислав Анатолійович
Rusnak, Rostyslav
Keywords: процес
protses
інтенсифікаія
intensyfikaiia
біологічно активні речовини
biolohichno aktyvni rechovyny
цукати
tsukaty
паста
pasta
сировина
syrovyna
гомогенізація
homohenizatsiia
Issue Date: 2020
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Руснак Р. А. Обґрунтування процесів виробництва харчових напівфабрикатів з плодоовочевої сировини : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Руснак Ростислав Анатолійович ; наук. керівник Кошулько В. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 102 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4176
Abstract: Метою роботи є обґрунтування інтенсифікації тепломасообмінних процесів при виробництві цукатів з нетрадиційної плодоовочевої сировини і розробка ресурсозберігаючих способів для їх реалізації. Об’єктом дослідження є процеси і режими роботи устаткування для виробництва цукатів з ДПС. Предметом дослідження є цукати з дикорослих плодів, а також обладнання для екстрагування та уварювання рослинної сировини. Metoiu roboty ye obgruntuvannia intensyfikatsii teplomasoobminnykh protsesiv pry vyrobnytstvi tsukativ z netradytsiinoi plodoovochevoi syrovyny i rozrobka resursozberihaiuchykh sposobiv dlia yikh realizatsii. Obiektom doslidzhennia ye protsesy i rezhymy roboty ustatkuvannia dlia vyrobnytstva tsukativ z DPS. Predmetom doslidzhennia ye tsukaty z dykoroslykh plodiv, a takozh obladnannia dlia ekstrahuvannia ta uvariuvannia roslynnoi syrovyny.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4176
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Руснак Р.А..pdf3,2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.