Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4195
Title: Обґрунтування процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням
Other Titles: Obgruntuvannia protsesu teplovoi obrobky kharchovykh produktiv infrachervonym vyprominiuvanniam
Authors: Філіпчук, Віталій Петрович
Filipchuk, Vitalii
Keywords: процес
protses
теплова обробка
teplova obrobka
ІЧ-нагрівач
ICH-nahrivach
температура
temperatura
тривалість
tryvalist
комбінований процес
kombinovanyi protses
сушіння
sushinnia
інтерсифікація
intersyfikatsiia
ефективність
efektyvnist
дослідження
doslidzhennia
Issue Date: 2020
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Філіпчук В. П. Обґрунтування процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Філіпчук Віталій Петрович ; наук. керівник Куянов Ю. Ю. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 116 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4195
Abstract: Метою роботи є обґрунтування напрямку інтенсифікації теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням та визначення показників якості готових продуктів. Об’єктом дослідження є процес теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням та технологічний процес виробництва м’ясних січених виробів. Предметом дослідження є м’ясні вироби, жарені ІЧ-випромінюванням. Metoiu roboty ye obgruntuvannia napriamku intensyfikatsii teplovoi obrobky kharchovykh produktiv ICh-vyprominiuvanniam ta vyznachennia pokaznykiv yakosti hotovykh produktiv. Obiektom doslidzhennia ye protses teplovoi obrobky kharchovykh produktiv ICh-vyprominiuvanniam ta tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva miasnykh sichenykh vyrobiv. Predmetom doslidzhennia ye miasni vyroby, zhareni ICh-vyprominiuvanniam.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4195
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Філіпчук В.П..pdf2,81 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.