Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4195
Title: | Обґрунтування процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням |
Other Titles: | Obgruntuvannia protsesu teplovoi obrobky kharchovykh produktiv infrachervonym vyprominiuvanniam |
Authors: | Філіпчук, Віталій Петрович Filipchuk, Vitalii |
Keywords: | процес protses теплова обробка teplova obrobka ІЧ-нагрівач ICH-nahrivach температура temperatura тривалість tryvalist комбінований процес kombinovanyi protses сушіння sushinnia інтерсифікація intersyfikatsiia ефективність efektyvnist дослідження doslidzhennia |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Філіпчук В. П. Обґрунтування процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Філіпчук Віталій Петрович ; наук. керівник Куянов Ю. Ю. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 116 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4195 |
Abstract: | Метою роботи є обґрунтування напрямку інтенсифікації теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням та визначення показників якості готових продуктів. Об’єктом дослідження є процес теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням та технологічний процес виробництва м’ясних січених виробів. Предметом дослідження є м’ясні вироби, жарені ІЧ-випромінюванням. Metoiu roboty ye obgruntuvannia napriamku intensyfikatsii teplovoi obrobky kharchovykh produktiv ICh-vyprominiuvanniam ta vyznachennia pokaznykiv yakosti hotovykh produktiv. Obiektom doslidzhennia ye protses teplovoi obrobky kharchovykh produktiv ICh-vyprominiuvanniam ta tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva miasnykh sichenykh vyrobiv. Predmetom doslidzhennia ye miasni vyroby, zhareni ICh-vyprominiuvanniam. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4195 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Філіпчук В.П..pdf | 2,81 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.