Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4308
Title: | Оптимізація технології годівлі чорного африканського страуса в приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району |
Other Titles: | Optymizatsiia tekhnolohii hodivli chornoho afrykanskoho strausa v pryvatnii vyrobnychii firmi “Ahrotsentr” Dniprovskoho raionu |
Authors: | Гордієнко, Дмитро Юрійович Hordiienko, Dmytro Yuriiovych |
Keywords: | страусівництво strausivnytstvo оптимізація технології годівлі optymizatsiia tekhnolohii hodivli вирощування страусів vyroshchuvannia strausiv утримання страусів utrymannia strausiv |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Дніпровський ДАЕУ |
Citation: | Гордієнко Д. Ю. Оптимізація технології годівлі чорного африканського страуса в приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Гордієнко Дмитро Юрійович ; наук. керівник Оріщук О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 88 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4308. |
Abstract: | Птахівництво України є однією з найбільш інтенсивних і динамічних галузей сільськогосподарського виробництва. Однією із нових галузей птахівництва є страусівництво. Воно може бути додатковим джерелом забезпечення населення високопоживними і дієтичними харчовими продуктами. Метою роботи було встановити оптимальний рівень сирого протеїну в комбікормах для африканських страусів та вивчити їх вплив на якість яєць, перетравність корму та обмін речовин. Ptakhivnytstvo Ukrainy ye odniieiu z naibilsh intensyvnykh i dynamichnykh haluzei silskohospodarskoho vyrobnytstva. Odniieiu iz novykh haluzei ptakhivnytstva ye strausivnytstvo. Vono mozhe buty dodatkovym dzherelom zabezpechennia naselennia vysokopozhyvnymy i diietychnymy kharchovymy produktamy. Metoiu roboty bulo vstanovyty optymalnyi riven syroho proteinu v kombikormakh dlia afrykanskykh strausiv ta vyvchyty yikh vplyv na yakist yaiets, peretravnist kormu ta obmin rechovyn. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4308 |
Appears in Collections: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Гордієнко Д.Ю..pdf | 811,28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.