Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4355
Title: | Обґрунтування технології та вибір раціональних способів зберігання насіння промислових конопель |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii ta vybir ratsionalnykh sposobiv zberihannia nasinnia promyslovykh konopel |
Authors: | Ралько, Наталя Юріївна Ralko, Natalia |
Keywords: | насіння промислових конопель nasinnia promyslovykh konopel зберігання zberihannia вологість volohist засміченість zasmichenist олія oliia протеїн protein кислотне число kyslotne chyslo маса 1000 насінин masa 1000 nasinyn |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Ралько Н. Ю. Обґрунтування технології та вибір раціональних способів зберігання насіння промислових конопель : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Ралько Наталя Юріївна ; наук. керівник Сова Н. А. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2021. - 90 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4355 |
Abstract: | У дипломній роботі проаналізовано показники якості насіння промислових конопель (вологість, вміст олії, протеїну, клітковини, кислотне число, засміченість та маса 1000 насінин), яке зберігалось протягом трьох місяців у різних режимах – в сухому стані, в охолодженому стані та без доступу повітря. Раціональним виявився експериментальний зразок №3 – зберігання насіння промислових конопель без доступу повітря. U dyplomnii roboti proanalizovano pokaznyky yakosti nasinnia promyslovykh konopel (volohist, vmist olii, proteinu, klitkovyny, kyslotne chyslo, zasmichenist ta masa 1000 nasinyn), yake zberihalos protiahom trokh misiatsiv u riznykh rezhymakh – v sukhomu stani, v okholodzhenomu stani ta bez dostupu povitria. Ratsionalnym vyiavyvsia eksperymentalnyi zrazok №3 – zberihannia nasinnia promyslovykh konopel bez dostupu povitria. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4355 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ралько Н.Ю..pdf | 4,47 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.