Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4355
Title: Обґрунтування технології та вибір раціональних способів зберігання насіння промислових конопель
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii ta vybir ratsionalnykh sposobiv zberihannia nasinnia promyslovykh konopel
Authors: Ралько, Наталя Юріївна
Ralko, Natalia
Keywords: насіння промислових конопель
nasinnia promyslovykh konopel
зберігання
zberihannia
вологість
volohist
засміченість
zasmichenist
олія
oliia
протеїн
protein
кислотне число
kyslotne chyslo
маса 1000 насінин
masa 1000 nasinyn
Issue Date: 2021
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Ралько Н. Ю. Обґрунтування технології та вибір раціональних способів зберігання насіння промислових конопель : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Ралько Наталя Юріївна ; наук. керівник Сова Н. А. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2021. - 90 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4355
Abstract: У дипломній роботі проаналізовано показники якості насіння промислових конопель (вологість, вміст олії, протеїну, клітковини, кислотне число, засміченість та маса 1000 насінин), яке зберігалось протягом трьох місяців у різних режимах – в сухому стані, в охолодженому стані та без доступу повітря. Раціональним виявився експериментальний зразок №3 – зберігання насіння промислових конопель без доступу повітря. U dyplomnii roboti proanalizovano pokaznyky yakosti nasinnia promyslovykh konopel (volohist, vmist olii, proteinu, klitkovyny, kyslotne chyslo, zasmichenist ta masa 1000 nasinyn), yake zberihalos protiahom trokh misiatsiv u riznykh rezhymakh – v sukhomu stani, v okholodzhenomu stani ta bez dostupu povitria. Ratsionalnym vyiavyvsia eksperymentalnyi zrazok №3 – zberihannia nasinnia promyslovykh konopel bez dostupu povitria.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4355
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ралько Н.Ю..pdf4,47 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.