Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4360
Назва: | Обґрунтування технології виробництва хліба із пророслого зерна пшениці з метою його збагачення біологічно активними речовинами |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khliba iz prorosloho zerna pshenytsi z metoiu yoho zbahachennia biolohichno aktyvnymy rechovynamy |
Автори: | Суворов, Руслан Васильович Suvorov, Ruslan |
Ключові слова: | хліб khlib пшениця pshenytsia пророщення proroshchennia харчові волокна kharchovi volokna харчова цінність kharchova tsinnist дослідження doslidzhennia обробка obrobka показники якості pokaznyky yakosti |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Суворов Р. В. Обґрунтування технології виробництва хліба із пророслого зерна пшениці з метою його збагачення біологічно активними речовинами : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Суворов Руслан Васильович ; наук. керівник Ковальова О. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2021. - 135 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4360 |
Короткий огляд (реферат): | Мета досліджень базується на розробці і обґрунтування і науково-практичних рекомендацій щодо організації технологічного процесу приготування хліба з пророслого зерна пшениці. Об’єкт дослідження – технологічний процес виробництва хліба із пророслого зерна пшениці з поліпшеними фізико-хімічними показниками. Предмет дослідження – взаємозв’язок технологічних процесів прискореного пророщення зерна та з якісними показниками готового продукту. Meta doslidzhen bazuietsia na rozrobtsi i obgruntuvannia i naukovo-praktychnykh rekomendatsii shchodo orhanizatsii tekhnolohichnoho protsesu pryhotuvannia khliba z prorosloho zerna pshenytsi. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva khliba iz prorosloho zerna pshenytsi z polipshenymy fizyko-khimichnymy pokaznykamy. Predmet doslidzhennia – vzaiemozviazok tekhnolohichnykh protsesiv pryskorenoho proroshchennia zerna ta z yakisnymy pokaznykamy hotovoho produktu. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4360 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Суворов Р.В..pdf | 5,2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.