Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4363
Title: Обґрунтування процесу очищення насіння промислових конопель з метою покращення його фізико-хімічних показників якості
Other Titles: Obgruntuvannia protsesu ochyshchennia nasinnia promyslovykh konopel z metoiu pokrashchennia yoho fizyko-khimichnykh pokaznykiv yakosti
Authors: Тюменєв, Євгеній Вікторович
Tiumeniev, Yevhenii
Keywords: насіння промислових конопель
nasinnia promyslovykh konopel
очищення
ochyshchennia
сепаратор
separator
чистота
chystota
олія
oliia
кислотне число
kyslotne chyslo
пероксидне число
peroksydne chyslo
Issue Date: 2021
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Тюменєв Є. В. Обґрунтування процесу очищення насіння промислових конопель з метою покращення його фізико-хімічних показників якості : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Тюменєв Євгеній Вікторович ; наук. керівник Сова Н. А. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2021. - 91 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4363
Abstract: У дипломній роботі визначено фізико-хімічні показники якості насіння промислових конопель сорту «Глесія» після різних способів очищення. Найкращі результати отримано після очищення насіння промислових конопель на зерноочисній машині PETKUS К531 GIGANT. U dyplomnii roboti vyznacheno fizyko-khimichni pokaznyky yakosti nasinnia promyslovykh konopel sortu «Hlesiia» pislia riznykh sposobiv ochyshchennia. Naikrashchi rezultaty otrymano pislia ochyshchennia nasinnia promyslovykh konopel na zernoochysnii mashyni PETKUS K531 GIGANT.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4363
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тюменєв Є.В..pdf5,18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.