Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4366
Title: | Обґрунтування безвідходної технології переробки макухи соняшника з отриманням олії з метою збільшення виходу готового продукту |
Other Titles: | Obgruntuvannia bezvidkhodnoi tekhnolohii pererobky makukhy soniashnyka z otrymanniam olii z metoiu zbilshennia vykhodu hotovoho produktu |
Authors: | Циганков, Дмитро Євгенійович Tsyhankov, Dmytro |
Keywords: | соняшникова макуха soniashnykova makukha соняшникова олія soniashnykova oliia екстракція ekstraktsiia етиловий спирт etylovyi spyrt біокаталітична екстракція biokatalitychna ekstraktsiia лузжистість luzzhystist перекисне число perekysne chyslo |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Циганков Д. Є. Обґрунтування безвідходної технології переробки макухи соняшника з отриманням олії з метою збільшення виходу готового продукту : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Циганков Дмитро Євгенійович ; наук. керівник Чурсінов Ю. О. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2021. - 114 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4366 |
Abstract: | В роботі досліджено кінетику екстрагування соняшникової макухи етиловим спиртом. Розраховано коефіцієнт внутрішньої дифузії при екстрагуванні соняшникової макухи етиловим спиртом. Доведено ефективність екстрагування соняшникової макухи біокаталітичним шляхом. Досліджено вплив тривалості зберігання олієвмісної сировини на якісні показники олії, а саме вміст перекисного числа. V roboti doslidzheno kinetyku ekstrahuvannia soniashnykovoi makukhy etylovym spyrtom. Rozrakhovano koefitsiient vnutrishnoi dyfuzii pry ekstrahuvanni soniashnykovoi makukhy etylovym spyrtom. Dovedeno efektyvnist ekstrahuvannia soniashnykovoi makukhy biokatalitychnym shliakhom. Doslidzheno vplyv tryvalosti zberihannia oliievmisnoi syrovyny na yakisni pokaznyky olii, a same vmist perekysnoho chysla. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4366 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Циганков Д.Е..pdf | 5,88 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.