Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4367
Title: Обґрунтування технології виготовлення соків та напоїв функціонального призначення
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyhotovlennia sokiv ta napoiv funktsionalnoho pryznachennia
Authors: Черкас, Євгеній Олегович
Cherkas, Yevhenii
Keywords: екстрагування
ekstrahuvannia
пектин
pektyn
процес
protses
сік
sik
технологія
tekhnolohiia
функціональні властивості
funktsionalni vlastyvosti
виробництво
vyrobnytstvo
Issue Date: 2021
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Черкас Є. О. Обґрунтування технології виготовлення соків та напоїв функціонального призначення : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Черкас Євгеній Олегович ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2021. - 118 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4367
Abstract: Метою цієї роботи є науково-практичне обґрунтування технології соків і напоїв функціонального призначення, збагачених пектином з комбінованої рослинної сировини. Об’єкт дослідження – соки та напої функціонального призначення отримані з пектиновмісної сировини. Предмет дослідження – взаємозв’язок технологічного процесу гідролізу-екстрагування з якісними показниками готового продукту функціонального призначення. Metoiu tsiiei roboty ye naukovo-praktychne obgruntuvannia tekhnolohii sokiv i napoiv funktsionalnoho pryznachennia, zbahachenykh pektynom z kombinovanoi roslynnoi syrovyny. Obiekt doslidzhennia – soky ta napoi funktsionalnoho pryznachennia otrymani z pektynovmisnoi syrovyny. Predmet doslidzhennia – vzaiemozviazok tekhnolohichnoho protsesu hidrolizu-ekstrahuvannia z yakisnymy pokaznykamy hotovoho produktu funktsionalnoho pryznachennia.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4367
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Черкас Є.О..pdf4,94 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.