Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4367
Title: | Обґрунтування технології виготовлення соків та напоїв функціонального призначення |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyhotovlennia sokiv ta napoiv funktsionalnoho pryznachennia |
Authors: | Черкас, Євгеній Олегович Cherkas, Yevhenii |
Keywords: | екстрагування ekstrahuvannia пектин pektyn процес protses сік sik технологія tekhnolohiia функціональні властивості funktsionalni vlastyvosti виробництво vyrobnytstvo |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Черкас Є. О. Обґрунтування технології виготовлення соків та напоїв функціонального призначення : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Черкас Євгеній Олегович ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2021. - 118 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4367 |
Abstract: | Метою цієї роботи є науково-практичне обґрунтування технології соків і напоїв функціонального призначення, збагачених пектином з комбінованої рослинної сировини. Об’єкт дослідження – соки та напої функціонального призначення отримані з пектиновмісної сировини. Предмет дослідження – взаємозв’язок технологічного процесу гідролізу-екстрагування з якісними показниками готового продукту функціонального призначення. Metoiu tsiiei roboty ye naukovo-praktychne obgruntuvannia tekhnolohii sokiv i napoiv funktsionalnoho pryznachennia, zbahachenykh pektynom z kombinovanoi roslynnoi syrovyny. Obiekt doslidzhennia – soky ta napoi funktsionalnoho pryznachennia otrymani z pektynovmisnoi syrovyny. Predmet doslidzhennia – vzaiemozviazok tekhnolohichnoho protsesu hidrolizu-ekstrahuvannia z yakisnymy pokaznykamy hotovoho produktu funktsionalnoho pryznachennia. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4367 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Черкас Є.О..pdf | 4,94 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.