Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4405
Title: Класифікація запасів для цілей бухгалтерського обліку
Other Titles: Klasyfikatsiia zapasiv dlia tsilei bukhhalterskoho obliku
Authors: Лях, С. С.
Liakh, S. S.
Keywords: класифікація запасів
klasyfikatsiia zapasiv
бухгалтерський облік
bukhhalterskyi oblik
підприємство
pidpryiemstvo
Issue Date: 2020
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Лях С. С. Класифікація запасів для цілей бухгалтерського обліку / С. С. Лях ; наук. керівник О. С. Ткаченко / Облік, аудит, оподаткування та звітність у системі забезпечення економічної стійкості підприємств : тези доп. IV Всеукр.наук.-практ. Інтернет-конф. (Дніпро, 14-15 травня 2020 р.) / МОН України, ДДАЕУ, ННІЕ. – Дніпро : ННІЕ, 2020. – С. 40-42. – Режим доступу :
Abstract: Облік запасів повинен забезпечити: контроль за повним і своєчасним оприбутковуванням виробничих запасів їх зберігання і збереження в місцях та на всіх етапах обробки; відповідність складських залишків відповідним нормативам; контроль за правильним застосуванням цінностей в місцях їх використання; встановлення всіх затрат, зв‘язаних з виготовленням або придбанням цінностей; підрахунок фактичної собівартості придбаних і використаних на виробництво запасів. Oblik zapasiv povynen zabezpechyty: kontrol za povnym i svoiechasnym oprybutkovuvanniam vyrobnychykh zapasiv yikh zberihannia i zberezhennia v mistsiakh ta na vsikh etapakh obrobky; vidpovidnist skladskykh zalyshkiv vidpovidnym normatyvam; kontrol za pravylnym zastosuvanniam tsinnostei v mistsiakh yikh vykorystannia; vstanovlennia vsikh zatrat, zv‘iazanykh z vyhotovlenniam abo prydbanniam tsinnostei; pidrakhunok faktychnoi sobivartosti prydbanykh i vykorystanykh na vyrobnytstvo zapasiv.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4405
Appears in Collections:Публікації бакалаврів, магістрів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лях.pdf239,9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.