Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4409
Title: | Обґрунтування технології виробництва функціональних борошняних кондитерських виробів з використанням амарантового борошна |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva funktsionalnykh boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv z vykorystanniam amarantovoho boroshna |
Authors: | Черноброва, А. Д. Сhernobrova, A. |
Keywords: | борошняні кондитерські вироби boroshniani kondyterski vyroby Барні Barni брауні brauni амарантове борошно amarantove boroshno кероб kerob какао-масло kakao-maslo показники якості pokaznyky yakosti рецептура retseptura біологічна і поживна цінність biolohichna i pozhyvna tsinnist |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Черноброва А. Д. Обґрунтування технології виробництва функціональних борошняних кондитерських виробів з використанням амарантового борошна : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Черноброва А. Д. ; наук. керівник Миколенко С. Ю. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2021. – 103 с. - Режим доступу :URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4409 |
Abstract: | Виконана робота забезпечує вирішення актуальної задачі розробки функціональних харчових продуктів масового призначення – борошняних кондитерських виробів з використанням амарантового борошна, з використанням продуктів дієтичного харчування (рисового борошна, керобу, какао-масла); встановлено вплив амарантового борошна на фізико-хімічні показники виробів та їх органолептичні показники; розроблено їх рецептури. Результати роботи можуть бути впроваджені на кодитерські фабрики, пекарні, заклади ресторанного господарства. Vykonana robota zabezpechuie vyrishennia aktualnoi zadachi rozrobky funktsionalnykh kharchovykh produktiv masovoho pryznachennia – boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv z vykorystanniam amarantovoho boroshna, z vykorystanniam produktiv diietychnoho kharchuvannia (rysovoho boroshna, kerobu, kakao-masla); vstanovleno vplyv amarantovoho boroshna na fizyko-khimichni pokaznyky vyrobiv ta yikh orhanoleptychni pokaznyky; rozrobleno yikh retseptury. Rezultaty roboty mozhut buty vprovadzheni na kodyterski fabryky, pekarni, zaklady restorannoho hospodarstva. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4409 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Черноброва А.Д..pdf | 3,27 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.