Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4410
Title: Обґрунтування технології виготовлення цукрового печива функціонального призначення
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyhotovlennia tsukrovoho pechyva funktsionalnoho pryznachennia
Authors: Янда, Яна Анатоліївна
Yanda, Yana
Keywords: пребіотики
prebiotyky
цукрове печиво
tsukrove pechyvo
злаки
zlaky
кондитерські вироби
kondyterski vyroby
енергетична цінність
enerhetychna tsinnist
функціональний продукт
funktsionalnyi produkt
Issue Date: 2021
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Янда Я. А. Обґрунтування технології виготовлення цукрового печива функціонального призначення : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Янда Яна Анатоліївна ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2021. - 137 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4410
Abstract: Метою дослідження є розробка технології та науково-обгрунтованих рецептур нових видів цукрового печива, збагаченого харчовими волокнами і пребіотиками. Об’єкт дослідження - технологія виробництва нових видів цукрового печива, збагаченого харчовими волокнами і пребіотиками. Предмет дослідження -взаємозв’язок технологічних показників процесу виробництва цукрового печива з якісними показниками кінцевого продукту. Metoiu doslidzhennia ye rozrobka tekhnolohii ta naukovo-obhruntovanykh retseptur novykh vydiv tsukrovoho pechyva, zbahachenoho kharchovymy voloknamy i prebiotykamy. Obiekt doslidzhennia - tekhnolohiia vyrobnytstva novykh vydiv tsukrovoho pechyva, zbahachenoho kharchovymy voloknamy i prebiotykamy. Predmet doslidzhennia -vzaiemozviazok tekhnolohichnykh pokaznykiv protsesu vyrobnytstva tsukrovoho pechyva z yakisnymy pokaznykamy kintsevoho produktu.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4410
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Янда Я.А..pdf5,41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.