Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4410
Title: | Обґрунтування технології виготовлення цукрового печива функціонального призначення |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyhotovlennia tsukrovoho pechyva funktsionalnoho pryznachennia |
Authors: | Янда, Яна Анатоліївна Yanda, Yana |
Keywords: | пребіотики prebiotyky цукрове печиво tsukrove pechyvo злаки zlaky кондитерські вироби kondyterski vyroby енергетична цінність enerhetychna tsinnist функціональний продукт funktsionalnyi produkt |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Янда Я. А. Обґрунтування технології виготовлення цукрового печива функціонального призначення : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Янда Яна Анатоліївна ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2021. - 137 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4410 |
Abstract: | Метою дослідження є розробка технології та науково-обгрунтованих рецептур нових видів цукрового печива, збагаченого харчовими волокнами і пребіотиками. Об’єкт дослідження - технологія виробництва нових видів цукрового печива, збагаченого харчовими волокнами і пребіотиками. Предмет дослідження -взаємозв’язок технологічних показників процесу виробництва цукрового печива з якісними показниками кінцевого продукту. Metoiu doslidzhennia ye rozrobka tekhnolohii ta naukovo-obhruntovanykh retseptur novykh vydiv tsukrovoho pechyva, zbahachenoho kharchovymy voloknamy i prebiotykamy. Obiekt doslidzhennia - tekhnolohiia vyrobnytstva novykh vydiv tsukrovoho pechyva, zbahachenoho kharchovymy voloknamy i prebiotykamy. Predmet doslidzhennia -vzaiemozviazok tekhnolohichnykh pokaznykiv protsesu vyrobnytstva tsukrovoho pechyva z yakisnymy pokaznykamy kintsevoho produktu. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4410 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Янда Я.А..pdf | 5,41 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.