Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4467
Назва: Brand as a marketing tool for growth in organic sales: Evidence from Ukraine
Інші назви: Бренд як інструмент маркетингу для зростання продажів органічної продукції: досвід України
Автори: Koshkalda, Iryna
Кошкальда, Ірина
Bezuhla, Liudmyla
Безугла, Людмила Сергіївна
Nihmatova, Olena
Ніхматова, Олена
Ilchenko, Tetiana
Ільченко, Тетяна Вікторівна
Ключові слова: organic product
органічний продукт
brand
бренд
sales
продажі
consumer awareness
обізнаність споживачів
consumer trust
довіра споживачів
brand communications
комунікація бренду
business model
бізнес-модель
association
асоціація
Дата публікації: 2021
Видавництво: University of Strathclyde
Бібліографічний опис: Koshkalda, I. & Bezuhla, L. & Nihmatova, O. & Ilchenko, T. (2020) Brand as a marketing tool for growth in organic sales: Evidence from Ukraine. International Journal of Technology Management and Sustainable Development, Vol. 19 N. 3 pp. 297-316. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4467
Короткий огляд (реферат): This article examines the role of a brand as a marketing tool for improving the sales of organic products. The study observes the features of the organic brand, namely consumer awareness, trust and brand communications, which influence the purchasing behaviour of consumers. Research shows the relevance of brand development for smallhold farmers’ association in the Ukrainian organic market. Preliminary data on brand-forming factors influencing consumer behaviour were collected by a survey of Ukrainian consumers. The results of the survey revealed a low level of awareness about organic products: 68 per cent of respondents were not familiar with its characteristics. The study presents the conceptual basis of the business model of brand association, and the conditions of its implementation by smallhold farmers who collectively sell an organic product. The authors argue that the implementation of this business model will improve smallhold farmers’ position in the Ukrainian organic market by building dynamic and systematic interactions with consumers. У цій статті розглядається роль торгової марки як маркетингового інструменту для підвищення продажів органічної продукції. У дослідженні спостерігаються особливості органічного бренду, а саме поінформованість споживачів, довіра та комунікація бренду, які впливають на купівельну поведінку споживачів. Дослідження показують актуальність розробки бренду для асоціацій дрібних фермерів на українському органічному ринку. Попередні дані про фактори, що формують бренд, що впливають на поведінку споживачів, були зібрані в результаті опитування українських споживачів. Результати опитування показали низький рівень обізнаності щодо органічної продукції: 68 відсотків респондентів не були ознайомлені з її характеристиками. Дослідження представляє концептуальну основу бізнес-моделі асоціації брендів та умови її впровадження дрібними фермерами, які спільно продають органічний продукт. Автори стверджують, що впровадження цієї бізнес-моделі покращить становище дрібних фермерів на органічному ринку України шляхом побудови динамічної та систематичної взаємодії зі споживачами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://www.ingentaconnect.com/content/intellect/tmsd/2020/00000019/00000003/art00004;jsessionid=7pnnq0eu8vl70.x-ic-live-03; https://www.sciencegate.app/source/25437
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4467
ISSN: 1474-2748, 2040-0551
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації в наукометричній базі Scopus

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття.pdf234,4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.