Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4553
Title: | Теоретичні основи організації обліку готової продукції на підприємстві |
Other Titles: | Teoretychni osnovy orhanizatsii obliku hotovoi produktsii na pidpryiemstvi |
Authors: | Кравченко, С. Kravchenko, S. |
Keywords: | підприємство pidpryiemstvo готова продукція hotova produktsiia організація обліку orhanizatsiia obliku |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Кравченко С. Теоретичні основи організації обліку готової продукції на підприємстві / С. Кравченко ; наук. керівник Ю .Л. Якубенко // Молоді науковці-аграрники: традиційні й нові аспекти досліджень : тези доп. наук.-практ. конф. молодих вчених і студ. (Дніпро, 23-25 берез. 2021 р.) : в 2 т. / МОН України ; ДДАЕУ, ННІЕ. – Дніпро : Друк. «Стандарт» (ПП Бойко В.В.), 2021. – Т. 1. – С. 55-56. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4553 |
Abstract: | На підприємствах у бухгалтерському балансі залишки готової продукції відображаються по фактичній виробничій собівартості. У поточному обліку наявність і рух готової продукції оцінюється по відпускним (оптовим) цінах підприємства (з відособленим обліком відхилень між фактичною виробничою собівартістю і відпускною вартістю продукції). Na pidpryiemstvakh u bukhhalterskomu balansi zalyshky hotovoi produktsii vidobrazhaiutsia po faktychnii vyrobnychii sobivartosti. U potochnomu obliku naiavnist i rukh hotovoi produktsii otsiniuietsia po vidpusknym (optovym) tsinakh pidpryiemstva (z vidosoblenym oblikom vidkhylen mizh faktychnoiu vyrobnychoiu sobivartistiu i vidpusknoiu vartistiu produktsii). |
URI: | https://www.dsau.dp.ua/ua/page/materali-konferencj.html http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4553 |
Appears in Collections: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Кравченко.pdf | 125,94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.