Кафедра харчових технологій. Бакалаври : [49] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 49
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Обґрунтування процесу інтенсифікації пророщування зерна жита при різних температурних режимахЯкубовська, Богдана Миколаївна; Yakubovska, Bohdana
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва вершкового масла в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат» Придніпровський»Лисенко, Лідія Сергіївна; Lysenko, Lidiia
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва ячної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Стас і К»Кравченко, Ксенія Вікторівна; Kravchenko, Kseniia
2023Обґрунтування технології виробництва харчових концентратів із цукрового бурякуКлименко, Катерина Дмитрівна; Klymenko, Kateryna
2023Удосконалення технологічної лінії з первинної обробки зерна кукурудзи для виробництва крупи в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат харчових концентратів»Ілюшкіна, Таїсія Олександрівна; Iliushkina, Taisiia
2023Обґрунтування технології виробництва помадних цукерок з використання функціональних інгредієнтів на основі соєвих продуктівІльїн, Павло Геннадійович; Ilin, Pavlo
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Статс і К»Девятка, Катерина Олександрівна; Deviatka, Kateryna
2023Обґрунтування особливостей вхідного контролю зерна кукурудзи врожаю 2022 р. в Дніпропетровській областіГусар, Дарія Олександрівна; Husar, Dariia
2023Обґрунтування впливу поля надвисокої частоти на мікрофлору та якісні показники сухофруктівГордієнко, Аліна Олексіївна; Hordiienko, Alina
2023Обґрунтування технології виробництва хліба збагаченого круп’яними продуктамиБорох, Анна Сергіївна; Borokh, Anna
2023Обґрунтування технології виробництва цукристих кондитерських виробів збагачених вітамінами та мінеральними речовинамиБерлова, Ганна Андріївна; Berlova, Hanna
2023Удосконалення технологічної лінії з первинної обробки зерна ячменю в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агроальянс» Новомосковського району Дніпропетровської областіСавочка, Наталія Олексіївна; Savochka, Nataliia
2023Обґрунтування технології виробництва морозива функціонального призначенняНосенко, Ілля Іванович; Nosenko, Illia
2023Удосконалення технологічної лінії первинної обробки зерна пшениці в умовах приватного акціонерного товариства «Полтавське хлібоприймальне підприємство (Девладівська дільниця)» Софіївського району Дніпропетровської областіЛевонович, Наталія Олександрівна; Levonovych, Nataliia
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва соняшникової олії в умовах селянського фермерського господарства «Іва» Синельниківського району Дніпропетровської областіКондратьєва, Анастасія Сергіївна; Kondratieva, Anastasiia
2023Обґрунтування технології обробки пшеничного борошна інфрачервоним опроміненнямГолота, Ірина Вікторівна; Holota, Iryna
2023Удосконалення технологічної лінії з обробки насіння сої на продовольчі потреби в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської областіГайдук, Еліна Олександрівна; Haiduk, Elina
2023Обґрунтування технології виробництва пряників збагачених фітодобавкамиВовк, Каріна Сергіївна; Vovk, Karina
2023Впровадження ділянки вітамінізації в технологічній лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Дніпромлин»Бухгольц, Андрій Володимирович; Bukhholts, Andrii
2023Обґрунтування технології виробництва безглютенового хліба з додаванням бананового борошнаСатула, Катерина Олександрівна; Satula, Kateryna
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 49