Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5001
Title: Формування готовності до німецькомовного спілкування як складова професійно орієнтованої освіти майбутніх аграріїв
Other Titles: Formation of readiness for German-speaking communication as a component of professional focused education of future farmers
Authors: Пахомова, Тетяна Олександрівна
Pakhomova, Tetyana
Піддубцева, Ольга Ігорівна
Piddubtseva, Olga
Keywords: готовність
readiness
спілкування
communication
педагогічні умови
pedagogical conditions
модель навчання
learning model
критерії
criteria
рівні
levels
Issue Date: 2021
Publisher: GS publishing service
Citation: Пахомова Т. О. Формування готовності до німецькомовного спілкування як складова професійно орієнтованої освіти майбутніх аграріїв / Т. О. Пахомова, О. І. Піддубцева // Scientific research of the XXI century : collective monograph / Compiled by V. Shpak ; Chairman of the Editorial Board S. Tabachnikov. – Sherman Oaks, California : GS publishing service. – 2021. – Vol. 2. – Р. 174-179. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5001
Abstract: В науковій розвідці охарактеризовані науково-методичні засади формування готовності до німецькомовного професійно орієнтованого спілкування у студентів аграрних закладів вищої освіти з урахуванням особливостей викладання німецької мови майбутнім аграріям. Scientific research describes the scientific and methodical bases of forming readiness for German-speaking professionally oriented communication among students of agricultural institutions of higher education, taking into account the peculiarities of teaching German to future farmers.
URI: https://www.eo.kiev.ua/resources/arhivMonographs/монография%20для%20сайта%20вип.2.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5001
ISBN: 978-1-7364133-1-9
Appears in Collections:Монографії, розділи монографій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Піддубцева О.І. США монографія.pdf202,68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.