Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5100
Назва: Особливості вирощування молодняку телят
Інші назви: Features of breeding of young calves
Автори: Лисенко, М. Ю.
Lysenko, N. Y.
Карлова, Ліна Валентинівна
Karlova, L. V.
Karlova, L.
Karlova, Lina V.
Karlova, Lina Valentinovna
Karlova, Lina Valentunivna
Karlova, Lina
Ключові слова: витрати корму
feed costs
телята
calves
L-метионін
L-methionine
жива маса
live weight
середньодобовий приріст
average daily gain
Дата публікації: чер-2021
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Лисенко М. Ю. Особливості вирощування молодняку телят / М. Ю. Лисенко, Л. В. Карлова // Актуальні проблеми підвищення якості та безпека виробництва й переробки продукції тваринництва : Матеріали міжнар. наук.-практ. конф. ( Дніпро, 4 черв. 2021 р.) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2021. – С. 71-73. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5100.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати досліджень вирощування молодняку телят української червоної молочної породи за додавання до їх основного раціону L-метионіну в кількості 3,0 г на 1 голову за добу. Встановлено, що телята 2 (дослідної групи), які споживалиL-метионін витрачали на 0,26 корм. од. (6,3 %) менше корму. У них відмічено зростання середньодобових приростів живої маси за період досліду 121,1 г (15,3 %). The results of research on the rearing of young calves of the Ukrainian red dairy breed with the addition of L-methionine in the amount of 3.0 g per 1 head per day to their main diet are presented. It was found that calves 2 (experimental group) who consumed L-methionine consumed 0.26 feed. from (6,3 %) less feed. They showed an increase in the average daily gain of live weight during the experiment 121.1 g (15,3 %).
Опис: Карлова Ліна Валентинівна https://orcid.org/0000-0001-8213-8588
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5100
Розташовується у зібраннях:Публікації бакалаврів, магістрів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття 6.pdf567,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.