Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5100
Назва: | Особливості вирощування молодняку телят |
Інші назви: | Features of breeding of young calves |
Автори: | Лисенко, М. Ю. Lysenko, N. Y. Карлова, Ліна Валентинівна Karlova, L. V. Karlova, L. Karlova, Lina V. Karlova, Lina Valentinovna Karlova, Lina Valentunivna Karlova, Lina |
Ключові слова: | витрати корму feed costs телята calves L-метионін L-methionine жива маса live weight середньодобовий приріст average daily gain |
Дата публікації: | чер-2021 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Лисенко М. Ю. Особливості вирощування молодняку телят / М. Ю. Лисенко, Л. В. Карлова // Актуальні проблеми підвищення якості та безпека виробництва й переробки продукції тваринництва : Матеріали міжнар. наук.-практ. конф. ( Дніпро, 4 черв. 2021 р.) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2021. – С. 71-73. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5100. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено результати досліджень вирощування молодняку телят української червоної молочної породи за додавання до їх основного раціону L-метионіну в кількості 3,0 г на 1 голову за добу. Встановлено, що телята 2 (дослідної групи), які споживалиL-метионін витрачали на 0,26 корм. од. (6,3 %) менше корму. У них відмічено зростання середньодобових приростів живої маси за період досліду 121,1 г (15,3 %). The results of research on the rearing of young calves of the Ukrainian red dairy breed with the addition of L-methionine in the amount of 3.0 g per 1 head per day to their main diet are presented. It was found that calves 2 (experimental group) who consumed L-methionine consumed 0.26 feed. from (6,3 %) less feed. They showed an increase in the average daily gain of live weight during the experiment 121.1 g (15,3 %). |
Опис: | Карлова Ліна Валентинівна https://orcid.org/0000-0001-8213-8588 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5100 |
Розташовується у зібраннях: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття 6.pdf | 567,87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.