Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5101| Title: | Продуктивність та перетравність поживних речовин курчат-бройлерів за введення у комбікорм дріжджів Saccharomyces cerevisiae |
| Other Titles: | Produktyvnist ta peretravnist pozhyvnykh rechovyn kurchat-broileriv za vvedennia u kombikorm drizhdzhiv Saccharomyces cerevisiae |
| Authors: | Оріщук, Оксана Сергіївна Orishchuk, O. S. Orishchuk, O. Orishchuk, Oksana Цап, Світлана Володимирівна Tsap, S. Tsap, Svitlana Tsap, S. V. Tsap, Svitlana V. Tsap, Svitlana Volodymyrivna |
| Keywords: | перетравність digestibility курчата-бройлери broiler chickens раціон diet дріжджі Saccharomyces cerevisiae yeast Saccharomyces cerevisiae продуктивність productivity прирости маси weight gain |
| Issue Date: | Jun-2021 |
| Publisher: | Дніпровський ДАЕУ |
| Citation: | Оріщук О. С. Продуктивність та перетравність поживних речовин курчат-бройлерів за введення у комбікорм дріжджів Saccharomyces cerevisiae / О. С. Оріщук, С. В. Цап // Актуальні проблеми підвищення якості та безпека виробництва й переробки продукції тваринництва : Матеріали міжнар. наук.-практ. конф. ( Дніпро, 4 черв. 2021 р.) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2021. – С. 77-78. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5101. |
| Abstract: | Протягом багатьох років основним засобом контролю кишкової мікрофлори птиці були кормові антибіотики. Однак, вони мають ряд суттєвих недоліків, зокрема, здатність до накопичення їх залишкових кількостей у продуктах птахівництва та розвитку стійкості й адаптації мікроорганізмів до даних препаратів у результаті їх тривалого застосування. У зв’язку з цим у нас в країні й за кордоном збільшилися дослідження з вивчення і створення препаратів, альтернативних антибіотиків. До них можна віднести пробіотики й ферментні препарати. For many years, the main means of controlling the intestinal microflora of birds were feed antibiotics. However, they have a number of significant disadvantages, in particular, the ability to accumulate their residual amounts in poultry products and the development of resistance and adaptation of microorganisms to these drugs as a result of their long-term use. As a result, we have increased research in the country and abroad on the study and development of drugs, alternative antibiotics. These include probiotics and enzyme preparations. |
| Description: | Оріщук Оксана Сергіївна https://orcid.org/0000-0002-6140-870х Цап Світлана Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-2495-949х |
| URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5101 |
| Appears in Collections: | Тези конференцій |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКА ВИРОБНИЦТВА Й ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА (1)-77-78.pdf | 623 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
