Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5113
Title: | Кормові добавки у раціонах птиці |
Other Titles: | Kormovi dobavky u ratsionakh ptytsi |
Authors: | Цап, Світлана Володимирівна Tsap, S. Tsap, Svitlana Tsap, S. V. Tsap, Svitlana V. Tsap, Svitlana Volodymyrivna Оріщук, Оксана Сергіївна Orishchuk, O. S. Orishchuk, O. Orishchuk, Oksana |
Keywords: | перетравність digestibility курчата-бройлери broiler раціон diet пальмовий жир palm oil продуктивність performance поживність nutrition соєва макуха soybean meal |
Issue Date: | Jun-2021 |
Publisher: | Дніпровський ДАЕУ |
Citation: | Цап С. В. Кормові добавки у раціонах птиці / С. В. Цап, О. С. Оріщук // Актуальні проблеми підвищення якості та безпека виробництва й переробки продукції тваринництва : Матеріали міжнар. наук.-практ. конф. ( Дніпро, 4 черв. 2021 р.) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2021. – С. 112-113. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5113. |
Abstract: | Встановлено, що згодовування рослинних жирів у складі комбікорму позитивно впливає на збереженість курчат-бройлерів, їх продуктивність та перетравність основних поживних речовин. Результати проведених досліджень показали, що курчата-бройлери дослідних груп, яким згодовували рослинні жири, більш інтенсивно збільшували живу масу. It is settled that feeding of palm fat which is included into mixed feeds, exercises a positive effect on the preservation of broiler-chickens their productivity and digestibility of principal nutrients. The results of these studies have shown that broiler chickens in experimental groups which were fed with vegetable fats, increased their body weight more intensively. |
Description: | Цап Світлана Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-2495-949х Оріщук Оксана Сергіївна https://orcid.org/0000-0002-6140-870х |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5113 |
Appears in Collections: | Тези конференцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКА ВИРОБНИЦТВА Й ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА (1)-112-113.pdf | 626,04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.