Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5167
Title: | Продуктивність і морфофункціональний стан органів перепелів за впливу пробіотичного препарату |
Other Titles: | The influence of probiotic drugs on the morphofunctional state of quail organs under |
Authors: | Овчарська, Н. А. Ovcharska, N. A. Еверт, Віктор Вікторович Evert, V. V. |
Keywords: | абсолютна і відносна маса absolute and relative mass перепели quail морфофункціональний стан органів morphofunctional state of organs |
Issue Date: | Jun-2021 |
Publisher: | Дніпровський ДАЕУ |
Citation: | Овчарська Н. А. Продуктивність і морфофункціональний стан органів перепелів за впливу пробіотичного препарату / Н. А. Овчарська, В. В. Еверт // Актуальні проблеми підвищення якості та безпека виробництва й переробки продукції тваринництва : Матеріали міжнар. наук.-практ. конф. ( Дніпро, 4 черв. 2021 р.) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2021. – С. 312-314. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5167. |
Abstract: | Досліджений вплив пробіотичних препаратів «Пробіон-форте» і «Бацел» на збереженість та морфофункціональний стан печінки, нирок, серця, легень перепелів. Встановлено, що ці препарати чинять позитивний уплив на морфофункціональний стан печінки і нирок, попереджуючи розвиток зернистої і жирової дистрофії. The effect of probiotic drugs «Probion-forte» and «Batsel» was researched with respect to the preservation, indicators of growth, and productivity of quails. The morphofunctional state of the liver, kidneys, heart, lungs was studied. It was noticed that the drugs had a positive impact on the morphofunctional state of the quail livers and kidneys preventing the development of albuminous and fatty degeneration. |
Description: | Еверт Віктор Вікторович http://orcid.org/0000-0002-8354-9028 |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5167 |
Appears in Collections: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКА ВИРОБНИЦТВА Й ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА (1)-312-314.pdf | 563,89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.