Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5198
Title: Ефективність використання рослинних жирів у годівлі птиці
Other Titles: The effectiveness of vegetable fats in poultry feeding
Authors: Цап, Світлана Володимирівна
Tsap, S.
Tsap, Svitlana
Tsap, S. V.
Tsap, Svitlana V.
Tsap, Svitlana Volodymyrivna
Оріщук, Оксана Сергіївна
Orishchuk, O. S.
Orishchuk, O.
Orishchuk, Oksana
Микитюк, Віктор Васильович
Mykytiuk, V.
Mykytyuk, V. V.
Mykytiuk, V. V.
Mikityuk, V. V.
Цап, Т.
Tsap, T.
Keywords: комбікорм
kombikorm
рослинний жир
roslynnyi zhyr
птиця
ptytsia
протеїн
protein
продуктивність
produktyvnist
Issue Date: Apr-2021
Publisher: Дніпровський ДАЕУ
Citation: Ефективність використання рослинних жирів у годівлі птиці / С. Цап, О. Оріщук, В. Микитюк, Т. Цап // Animal Welfare in the Conditions of Global Climate Change (AWCGCC) : Proceedings of the 2nd International Scientific and Practical Conference ( Dnipro, 21-22 April, 2021) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро : ДДАЕУ, 2021. – С. 124-125. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5198.
Abstract: Введення білково-жирового концентрату в комбікорми курей-несучок дає змогу збалансувати раціони за енергетичною та протеїновою поживністю комбікормів. Продуктивність курей-несучок піддослідних груп за період експерименту по відношенню до контрольної групи збільшилась на 2,1–10,1 %. The introduction of protein-fat concentrate into the feed of laying hens makes it possible to balance the diets for energy and protein nutrition of the feed. The performance of laying hens in the experimental groups increased by 2.1–10.1% over the control period.
Description: Цап Світлана Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-2495-949х Оріщук Оксана Сергіївна https://orcid.org/0000-0002-6140-870х Микитюк Віктор Васильович https://orcid.org/0000-0002-1346-4908
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5198
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AWCGCC_2021 (1)-124-125.pdf712,31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.