Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5309
Title: | Виробництво харчових проростків з використанням плазмохімічно активованих водних розчинів |
Other Titles: | Production of food seedlings using plasma-chemically activated aqueous solutions |
Authors: | Ковальова, Олена Сергіївна Kovaliova, Olena |
Keywords: | проростки seedlings зернові культури cereal plants раціон харчування diet |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | ДОНЕЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ЕКОНОМІКИ І ТОРГІВЛІ ІМЕНІ МИХАЙЛА ТУГАН-БАРАНОВСЬКОГО |
Citation: | Ковальова О.С. Виробництво харчових проростків з використанням плазмохімічно активованих водних розчинів // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв: матер. II Міжнар. наук.-практ. інтернетконф. – Прага: Oktan Print s.r.o., 2021. -C. 187-188. -Режим доступу:http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5309 |
Abstract: | Метою представлених досліджень є стимулювання процесу отримання проростків і їх якісна дезінфекція шляхом використання плазмохімічної активації води. The purpose of the presented research is to stimulate the production process seedlings and their quality disinfection through the use of plasma chemical activation water. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5309 |
ISBN: | 978-966-385-367-3 |
Appears in Collections: | Тези конференцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
5 Ковальова О.С. Виробництво харчових проростків з використаннямплаз-мохімічно активованих водних розчинів (pdf.io).pdf | 319,34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.