Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5309
Title: Виробництво харчових проростків з використанням плазмохімічно активованих водних розчинів
Other Titles: Production of food seedlings using plasma-chemically activated aqueous solutions
Authors: Ковальова, Олена Сергіївна
Kovaliova, Olena
Keywords: проростки
seedlings
зернові культури
cereal plants
раціон харчування
diet
Issue Date: 2021
Publisher: ДОНЕЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ЕКОНОМІКИ І ТОРГІВЛІ ІМЕНІ МИХАЙЛА ТУГАН-БАРАНОВСЬКОГО
Citation: Ковальова О.С. Виробництво харчових проростків з використанням плазмохімічно активованих водних розчинів // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв: матер. II Міжнар. наук.-практ. інтернетконф. – Прага: Oktan Print s.r.o., 2021. -C. 187-188. -Режим доступу:http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5309
Abstract: Метою представлених досліджень є стимулювання процесу отримання проростків і їх якісна дезінфекція шляхом використання плазмохімічної активації води. The purpose of the presented research is to stimulate the production process seedlings and their quality disinfection through the use of plasma chemical activation water.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5309
ISBN: 978-966-385-367-3
Appears in Collections:Тези конференцій



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.