Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5321
Title: Дослідження процесів пресування та екструдування рослинних матеріалів та зернових сумішей
Other Titles: Research of pressing and extrusion processes of plant materials and grain mixtures
Authors: Чурсінов, Юрій Олексійович
Chursinov, Yuriy Alekseevich
Донець, Дмитро Павлович
Donets, Dmytro
Шапошніков, М.Л.
Shaposhnikov, М.
Ткаченко, Тетяна Вікторівна
Tkachenko, Tetiana
Кордюкова, Валерія Сергіївна
Kordiukova, Valeriia
Keywords: переробка зелених рослин
processing of green plants
біологічно – активні добавки
biologically - active additives
екструдер
extruder
Issue Date: 2020
Publisher: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
Citation: Чурсінов Ю.О. Дослідження процесів пресування та екструдування рослинних матеріалів та зернових сумішей/Ю.О. Чурсінов , Д.П. Донець , М.Л. Шапошников , Т.В.Ткаченко , В.С. Кордюкова //Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Матер. міжнар. наук.-практ. інтернет-конф.(24 листопада 2020 р. Мелітополь) / під заг. ред. В.М. Кюрчева. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. -с.25-26.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5321
Abstract: В технологіях переробки зелених рослин для виробництва біологічно – активних добавок, та в процесах екструдування зернових сумішей, загальними з’являються процеси подрібнення та пресування матеріалів. У першому випадку при переробці зелених рослин в соки і біологічно – активні добавки, необхідні процеси подрібнення сировини та її відпресовуваня з метою отримання рідкої фракції – соку та твердої – віджимок. In technologies of processing of green plants for production biologically - active additives, and in the processes of extrusion of grain mixtures, general the processes of grinding and pressing materials appear. In the first case, when processing green plants into juices and biologically - active additives, necessary processes of grinding of raw materials and its pressing in order to obtain a liquid fraction - juice and solid - squeeze.
URI: http://www.tsatu.edu.ua/ophv/konferenciji/mizhnarodna-naukovo-praktychna-internet-konferencija-novaciji-v-tehnolohiji-ta-obladnanni-hotelno-restorannyh-harchovyh-pererobnyh-vyrobnyctv/mizhnarodna-naukovo-praktychna-internet-konferencija/
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5321
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
168_Мелітополь_ТГАТУ_materialy_konferenciyi_20_11_2 (pdf.io).pdf348,91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.