Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5322
Title: Вплив попередньої обробки яблук іч-променями на якість готової продукції і тривалість сушіння
Other Titles: Influence of pre-treatment of apples with infrared rays on the quality of finished products and drying time
Authors: Дорошенко, Євгеній Васильович
Doroshenko, Yevhenii
Лапенко, Матвій Павлович
Lapenko, Matvii
Леснік, Костянтин Володимирович
Lesnik, Kostiantyn
Філіпчук, Віталій Петрович
Filipchuk, Vitalii
Яроцька, Катерина Юріївна
Yarotska, Kateryna
Олексієнко, Вадим Олександрович
Oleksiyenko, Vadim
Keywords: обробка ІЧ-променями
Infrared treatment
сушіння
drying
порівняльний аналіз
Comparative analysis
Issue Date: 2020
Publisher: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
Citation: Дорошенко Є.В. Вплив попередньої обробки яблук іч-променями на якість готової продукції і тривалість сушіння/ Є.В. Дорошенко , М.П. Лапенко , К.В. Леснік ,В.П. Філіпчук . К.Ю. Яроцька , В.О. Олексієнко //Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Матер. конф.міжнар.наук.-практ. інтернет-конф., (24 листопада 2020 р. Мелітополь) / під заг. ред. В.М. Кюрчева. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020.-с.128-130.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5322
Abstract: Для того, щоб відповідати вимогам сучасного покупця, висушений харчовий продукт повинен мати високі показники якості, як органолептичні, так і фізико-хімічні. Оптимальний режим сушіння повинен здійснюватися при мінімальних витратах тепла і енергії і полягати в максимальному збереженні хіміко-технологічних показників якості сировини, що використовується для сушки.In order to meet the requirements of the modern buyer, dried the food product must have high quality indicators, as organoleptic, and physicochemical. The optimal drying mode should be carried out at minimum heat and energy consumption and consist in maximum conservation chemical-technological indicators of the quality of raw materials used for drying.
URI: http://www.tsatu.edu.ua/ophv/konferenciji/mizhnarodna-naukovo-praktychna-internet-konferencija-novaciji-v-tehnolohiji-ta-obladnanni-hotelno-restorannyh-harchovyh-pererobnyh-vyrobnyctv/mizhnarodna-naukovo-praktychna-internet-konferencija/
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5322
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
168_Мелітополь_ТГАТУ_materialy_konferenciyi_20_11_2 (pdf.io) (1).pdf363,83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.