Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5328
Title: | Інноваційні та перспективні технології у виробництві картопляних чіпсів |
Other Titles: | Innovative and promising technologies in the production of potato chips |
Authors: | Ромашко, Артур Євгенович Romashko, Artur Руснак, Ростислав Анатолійович Rusnak, Rostyslav Олексієнко, Вадим Олександрович Oleksiyenko, Vadim |
Keywords: | картопляні чіпси potato chips обсмажування в фритюрі deep frying інноваційні технології innovative technologies |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного |
Citation: | Ромашко А.Є. Інноваційні та перспективні технології у виробництві картопляних чіпсів/А.Є. Ромашко , Р.А. Руснак, В.О. Олексієнко //Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: матер. конф. наук.-практ. інтернет-конф., (24 листопада 2020 р.- Мелітополь) / під заг. ред. В.М. Кюрчева. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. –С.133-135.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5328 |
Abstract: | Перевага інноваційних способів над класичною технологією картопляних чіпсів, а саме: мікрохвильовою енергією, інфрачервоними променями, полягає в тому, що дозволяє отримати продукт з мінімальним вмістом канцерогенних речовин, а саме – акриламіду.The advantage of innovative methods over the classic technology of potatoes chips, namely: microwave energy, infrared, is because it allows you to get a product with minimal carcinogenic content substances, namely acrylamide. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5328 |
Appears in Collections: | Тези конференцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
168_Мелітополь_ТГАТУ_materialy_konferenciyi_20_11_2 (pdf.io) (2).pdf | 359,48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.