Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5336
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Буднік, Євгенія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Budnik, Yevheniia | - |
dc.contributor.author | Волохата, Любов Валеріївна | - |
dc.contributor.author | Volokhata, Liubov | - |
dc.contributor.author | Руснак, Діана Ігорівна | - |
dc.contributor.author | Rusnak, Diana | - |
dc.contributor.author | Олексієнко, Вадим Олександрович | - |
dc.contributor.author | Oleksiyenko, Vadim | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-13T08:31:32Z | - |
dc.date.available | 2021-10-13T08:31:32Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Буднік Є.О.Вплив яблучного порошку на властивість і якість бісквітних напівфабрикатів/Є.О. Буднік, Л.В. Волохата, Д.І. Руснак, В.О. Олексієнко//Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: матер. наук.-практ. інтернет-конф. (24 листопада 2020 р.- Мелітополь) : / під заг. ред. В.М. Кюрчева. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. – с.153-155.-Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5336 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5336 | - |
dc.description.abstract | В ході експерименту були визначені показники якості бісквітного тіста і випечених напівфабрикатів контрольних зразків і виготовлених з частковою заміною борошна яблучним порошком. Піноутворюючу здатність яєчно цукрової суміші і стійкість піни визначали шляхом її збивання до збільшення обсягу суміші в 2,5 – 3 рази. During the experiment, the quality indicators of the sponge dough and were determined baked semi-finished products of control samples and made with partial replacing flour with apple powder. The foaming ability of the egg-sugar mixture and the stability of the foam was determined by beating it to increase volume of the mixture in 2.5 - 3 times. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного | uk |
dc.subject | яблучний порошок | uk |
dc.subject | apple powder | uk |
dc.subject | бісквітне тісто | uk |
dc.subject | sponge cake dough | uk |
dc.subject | пористість | uk |
dc.subject | porosity | uk |
dc.title | Вплив яблучного порошку на властивість і якість бісквітних напівфабрикатів | uk |
dc.title.alternative | Influence of apple powder on the property and quality of biscuit semi-finished products | uk |
dc.type | Thesis | uk |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
168_Мелітополь_ТГАТУ_materialy_konferenciyi_20_11_2 (pdf.io).pdf | 360,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.