Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5336
Title: Вплив яблучного порошку на властивість і якість бісквітних напівфабрикатів
Other Titles: Influence of apple powder on the property and quality of biscuit semi-finished products
Authors: Буднік, Євгенія Олександрівна
Budnik, Yevheniia
Волохата, Любов Валеріївна
Volokhata, Liubov
Руснак, Діана Ігорівна
Rusnak, Diana
Олексієнко, Вадим Олександрович
Oleksiyenko, Vadim
Keywords: яблучний порошок
apple powder
бісквітне тісто
sponge cake dough
пористість
porosity
Issue Date: 2020
Publisher: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
Citation: Буднік Є.О.Вплив яблучного порошку на властивість і якість бісквітних напівфабрикатів/Є.О. Буднік, Л.В. Волохата, Д.І. Руснак, В.О. Олексієнко//Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: матер. наук.-практ. інтернет-конф. (24 листопада 2020 р.- Мелітополь) : / під заг. ред. В.М. Кюрчева. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. – с.153-155.-Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5336
Abstract: В ході експерименту були визначені показники якості бісквітного тіста і випечених напівфабрикатів контрольних зразків і виготовлених з частковою заміною борошна яблучним порошком. Піноутворюючу здатність яєчно цукрової суміші і стійкість піни визначали шляхом її збивання до збільшення обсягу суміші в 2,5 – 3 рази. During the experiment, the quality indicators of the sponge dough and were determined baked semi-finished products of control samples and made with partial replacing flour with apple powder. The foaming ability of the egg-sugar mixture and the stability of the foam was determined by beating it to increase volume of the mixture in 2.5 - 3 times.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5336
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
168_Мелітополь_ТГАТУ_materialy_konferenciyi_20_11_2 (pdf.io).pdf360,89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.