Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5340
Title: Перспективи виробництва снеків з плодів хурми
Other Titles: Prospects for the production of snacks from persimmons
Authors: Куянов, Юрій Юрійович
Kuyanov, Yurii
Тимчак, Дмитро Олександрович
Tymchak, Dmytro
Мартела, Юрій Демидович
Martela, Yurii
Keywords: снеки
snacks
хурма
persimmon
пектиновий порошок
pectin powder
Issue Date: 2020
Publisher: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
Citation: Куянов Ю.Ю. Перспективи виробництва снеків з плодів хурми/Ю.Ю. Куянов, Д.О. Тимчак, Ю.Д. Мартела//Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Матер.міжнар. наук.-практ. інтернет -конф.(24 листопада 2020 р.-Мелітополь)/під заг. ред. В.М. Кюрчева. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. –с.165-167.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5340
Abstract: Існує технологія виробництва чіпсів з нарізаних плодів хурми [7], значним недоліком якої є використання недозрілих плодів для можливості нарізання їх на шматочки чітко визначеної товщини. Велика частина плодів хурми в роздрібних мережах торгівлі не встигає реалізовуватися, тому псується і утилізується. Вирішенням проблеми може стати технологія виробництва чіпсів із перемелених плодів хурми. There is a technology for the production of chips from chopped fruit persimmons [7], a significant disadvantage of which is the use of unripe fruit for the possibility of cutting them into pieces of a clearly defined thickness. Most persimmons in retail chains do not have time to be realized, therefore it spoils and is utilized. The solution to the problem can to become a technology for the production of chips from ground persimmons.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5340
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
168_Мелітополь_ТГАТУ_materialy_konferenciyi_20_11_2 (pdf.io) (1).pdf465,04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.