Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5340
Title: | Перспективи виробництва снеків з плодів хурми |
Other Titles: | Prospects for the production of snacks from persimmons |
Authors: | Куянов, Юрій Юрійович Kuyanov, Yurii Тимчак, Дмитро Олександрович Tymchak, Dmytro Мартела, Юрій Демидович Martela, Yurii |
Keywords: | снеки snacks хурма persimmon пектиновий порошок pectin powder |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного |
Citation: | Куянов Ю.Ю. Перспективи виробництва снеків з плодів хурми/Ю.Ю. Куянов, Д.О. Тимчак, Ю.Д. Мартела//Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Матер.міжнар. наук.-практ. інтернет -конф.(24 листопада 2020 р.-Мелітополь)/під заг. ред. В.М. Кюрчева. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. –с.165-167.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5340 |
Abstract: | Існує технологія виробництва чіпсів з нарізаних плодів хурми [7], значним недоліком якої є використання недозрілих плодів для можливості нарізання їх на шматочки чітко визначеної товщини. Велика частина плодів хурми в роздрібних мережах торгівлі не встигає реалізовуватися, тому псується і утилізується. Вирішенням проблеми може стати технологія виробництва чіпсів із перемелених плодів хурми. There is a technology for the production of chips from chopped fruit persimmons [7], a significant disadvantage of which is the use of unripe fruit for the possibility of cutting them into pieces of a clearly defined thickness. Most persimmons in retail chains do not have time to be realized, therefore it spoils and is utilized. The solution to the problem can to become a technology for the production of chips from ground persimmons. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5340 |
Appears in Collections: | Тези конференцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
168_Мелітополь_ТГАТУ_materialy_konferenciyi_20_11_2 (pdf.io) (1).pdf | 465,04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.