Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5342
Title: | Порівняння складу конопляного борошна, отриманого за різними технологіями |
Other Titles: | Comparison of the composition of hemp flour obtained by different technologies |
Authors: | Сова, Наталія Анатоліївна Sova, Nataliya Михненко, Ілона Романівна Mikhnenko, Ilona Чорней, К.А. Chorney, К. Коваленко, Н.В. Kovalenko, Vlаdіmyr |
Keywords: | конопляне борошно Hemp flour знежирення degreasing |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного |
Citation: | Сова Н.А. Порівняння складу конопляного борошна, отриманого за різними технологіями/Н.А. Сова, І.Р. Михненко, К.А. Чорней, Н.В. Коваленко// Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Матер.міжнар. наук.-практ. інтернет-конф.( 24 листопада 2020 р.-Мелітополь) / під заг. ред. В.М. Кюрчева. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. –с.167-168.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5342 |
Abstract: | Напівзнежирене конопляне борошно перевищує знежирене за вмістом протеїну, жиру та клітковини. Але високий вміст жиру в конопляному борошні погіршує структурно-механічні властивості виробів. Таким чином, доцільним буде дослідження можливості використання знежиреного конопляного борошна у технології харчових продуктів.Semi-low-fat hemp flour exceeds low-fat hemp protein, fat and fiber. But the high fat content of hemp flour degrades the structural and mechanical properties of products. Therefore, it is appropriate there will be a study of the possibility of using low-fat hemp flour in food technology. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5342 |
Appears in Collections: | Тези конференцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
168_Мелітополь_ТГАТУ_materialy_konferenciyi_20_11_2 (pdf.io) (2).pdf | 349,43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.