Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5350
Title: | Визначення придатності зерна гречки для солодорощення |
Other Titles: | Determination of the suitability of buckwheat grain for malting |
Authors: | Євдокімов, Пилип Віталійович Yevdokimov, Pylyp Пироженко, Анастасія Володимирівна Pyrozhenko, Anastasiia Микитенко, А.О. Mikitenko, А. Олексієнко, Вадим Олександрович Oleksiyenko, Vadim |
Keywords: | солодорощення malting зерно гречки buckwheat grain здатність проростання ability to germinate |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного |
Citation: | Євдокімов П.В. Визначення придатності зерна гречки для солодорощення/П.В.Євдокімов, А.В. Пироженко, А.О. Микитенко, В.О Олексієнко//Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Матер.міжнар. наук.-практ. інтернет-конф.( 24 листопада 2020 р.-Мелітополь) / під заг. ред. В.М. Кюрчева. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020.- с.223-224.-Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5350 |
Abstract: | Слід зазначити, що значення енергії і здатності проростання для даного сорту гречки в літньо–осінній період не змінювалися, відповідно і різниця між ними в цей час також була на одному рівні. Більш того, її значення були мінімальними в порівнянні з іншими місяцями і становили всього 3 %. Таким чином, результати показали, що у всіх зразків гречки знайдені значення істотно нижче нормованих ГОСТ 5060–86 для пивоварного ячменю [1]. Можливо, це пов’язано з ботанічними особливостями гречки в порівнянні зі злаками. It should be noted that the value of energy and germination capacity for this varieties of buckwheat in the summer-autumn period did not change, respectively, the difference between them at this time was also on the same level. Moreover, its values were minimal compared to other months and was only 3%. Thus, the results showed that all samples of buckwheat were found values significantly below the normalized GOST 5060-86 for malting barley [1]. This may be due to the botanical features of buckwheat compared to cereals. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5350 |
Appears in Collections: | Тези конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.