Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5350
Title: Визначення придатності зерна гречки для солодорощення
Other Titles: Determination of the suitability of buckwheat grain for malting
Authors: Євдокімов, Пилип Віталійович
Yevdokimov, Pylyp
Пироженко, Анастасія Володимирівна
Pyrozhenko, Anastasiia
Микитенко, А.О.
Mikitenko, А.
Олексієнко, Вадим Олександрович
Oleksiyenko, Vadim
Keywords: солодорощення
malting
зерно гречки
buckwheat grain
здатність проростання
ability to germinate
Issue Date: 2020
Publisher: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
Citation: Євдокімов П.В. Визначення придатності зерна гречки для солодорощення/П.В.Євдокімов, А.В. Пироженко, А.О. Микитенко, В.О Олексієнко//Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Матер.міжнар. наук.-практ. інтернет-конф.( 24 листопада 2020 р.-Мелітополь) / під заг. ред. В.М. Кюрчева. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020.- с.223-224.-Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5350
Abstract: Слід зазначити, що значення енергії і здатності проростання для даного сорту гречки в літньо–осінній період не змінювалися, відповідно і різниця між ними в цей час також була на одному рівні. Більш того, її значення були мінімальними в порівнянні з іншими місяцями і становили всього 3 %. Таким чином, результати показали, що у всіх зразків гречки знайдені значення істотно нижче нормованих ГОСТ 5060–86 для пивоварного ячменю [1]. Можливо, це пов’язано з ботанічними особливостями гречки в порівнянні зі злаками. It should be noted that the value of energy and germination capacity for this varieties of buckwheat in the summer-autumn period did not change, respectively, the difference between them at this time was also on the same level. Moreover, its values ​​were minimal compared to other months and was only 3%. Thus, the results showed that all samples of buckwheat were found values ​​significantly below the normalized GOST 5060-86 for malting barley [1]. This may be due to the botanical features of buckwheat compared to cereals.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5350
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
22.pdf407,14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.