Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5485
Назва: Вплив строків посіву на врожайність твердої пшениці озимої в умовах північного Степу
Інші назви: The influence of seeding time on durum wheat yield under the conditions of the northern Steppe
Автори: Ярчук, Ігор Іванович
Yarchuk, Igor
Мельник, Т.В.
Melnik, Т.
Ключові слова: пшениця тверда озима
durum wheat
строки сівби
seeding time
ріст та розвиток
growth and development
перезимівля
overwintering
елементи структури врожаю
yield structure elements
урожайність
yielding capacity
Дата публікації: 2017
Видавництво: Таврійський державний агротехнологічний університет
Бібліографічний опис: Ярчук І.І.Вплив строків посіву на врожайність твердої пшениці озимої в умовах північного Степу/І.І.Ярчук,Т.В. Мельник//Таврійський науковий вісник.-2017.-№98.-с.146-152.-Режим доступу
Короткий огляд (реферат): Наведені результати вивчення впливу строків сівби на урожайність пшениці твердої озимої. Строки сівби розглядаються у взаємозв’язку з попередниками та рівнями мінерального живлення. Описані найбільш ефективні заходи формування посівів пшениці твердої озимої сорту Континент. За роки досліджень визначені оптимальні строки сівби для різноякісних попередників залежно від рівня мінерального живлення. The paper provides the results of studying the influence of seeding time on durum wheat yield. Seeding time is considered in connection with preceding crops and mineral status. The most effec- tive measures to form durum wheat crops of variety Kontinent are described. During the years of studying, there were determined optimal seeding dates for heterogeneuos preceding crops depending on the mineral status.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.tnv-agro.ksauniv.ks.ua/archives/98_2017/26.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5485
ISSN: 2226-0099 (Print) 2664-6102 (Online)
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf437,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.