Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5522
Title: | Дослідження впливу питомої поверхні фракції на процеси гідратації та структуру двоводного сульфату кальцію |
Other Titles: | Investigation of the influence of the specific surface of the fraction on the hydration processes and the structure of calcium hydrogen sulfate |
Authors: | Дерев’янко, Віктор Миколайович Derevianko, Viktor Волкова, Вікторія Євгенівна Volkova, Victoriya Гришко, Ганна Миколаївна Hryshko, Hanna Шинкаренко, Анастасія Shynkarenko, Anastasia |
Keywords: | сульфат кальцію calcium sulfate гідратація hydration питома поверхня specific surface |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Дерев’янко В. М. Дослідження впливу питомої поверхні фракції на процеси гідратації та структуру двоводного сульфату кальцію // В. М. Дерев’янко, В. Є. Волкова, Г. М. Гришко, А. Шинкаренко // Водне господарство, водна інженерія та водні технології:матер.конф – 2021: універ. студ. конф., (11-13 травня 2021 р.– Дніпро) : ДДАЕУ, 2021. – С. 6-8.- Режим доступу:http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5522 |
Abstract: | У статті, відповідно до запропонованої гіпотези, “Регулювання морфології кристалів і структури мінеральних в’яжучих речовин добавками з нанопараметричними характеристиками” колективом авторів пропонується послідовно визначити характер впливу окремих складових процесу гідратації. Тому Дослідження впливу ПАВ питомої поверхні фракції на процеси гідратації та структуру дає можливість змінювати властивості продукту та являються актуальними. In the article, according to the proposed hypothesis, “Regulation morphology of crystals and structure of mineral binders with additives with nanoparametric characteristics ”by the team of authors is offered consistently determine the nature of the impact of individual components of the hydration process. Therefore, the study of the influence of surfactants on the specific surface of the fraction on the hydration processes and structure allows you to change the properties of the product and are relevant. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5522 |
Appears in Collections: | Тези конференцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Гришко_12.5.pdf | 369,33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.