Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5526
Назва: | Конкурентоспроможність банківських продуктів і послуг та її визначення |
Інші назви: | Konkurentospromozhnist bankivskykh produktiv i posluh ta yii vyznachennia |
Автори: | Кадирус, Ірина Григорівна Kadyrus, Iryna |
Ключові слова: | банківські продукти і послуги bankivski produkty i posluhy конкурентоспроможність konkurentospromozhnist розвиток конкуренції rozvytok konkurentsii |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Кадирус І. Конкурентоспроможність банківських продуктів і послуг та її визначення / І. Кадирус // Аграрна наука ХХІ століття: реалії та перспективи : тези доп. наук.-практ. конф. (Дніпро, 23-25 берез. 2021 р.) / МОН України; ДДАЕУ, ННІЕ. – Дніпро : Друк. «Стандарт» (ПП Бойко В.В.), 2021. – С. 106-107. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5526 |
Короткий огляд (реферат): | Запровадження ринкових форм господарювання зумовлює розвиток конкуренції як невід’ємного елементу ринку, що забезпечує підвищення якості товарів і послуг, сприяє розширенню їх асортименту, зниженню цін з метою збільшення кількості споживачів, розширення частки ринку, і, відповідно, одержання максимального прибутку. Zaprovadzhennia rynkovykh form hospodariuvannia zumovliuie rozvytok konkurentsii yak nevidiemnoho elementu rynku, shcho zabezpechuie pidvyshchennia yakosti tovariv i posluh, spryiaie rozshyrenniu yikh asortymentu, znyzhenniu tsin z metoiu zbilshennia kilkosti spozhyvachiv, rozshyrennia chastky rynku, i, vidpovidno, oderzhannia maksymalnoho prybutku. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://www.dsau.dp.ua/ua/page/materali-konferencj.html http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5526 |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кадирус.pdf | 135,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.