Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5555
Title: | Зміни в ринковому середовищі: причини і особливості |
Other Titles: | Zminy v rynkovomu seredovyshchi: prychyny i osoblyvosti |
Authors: | Малєгін, Роман Maliehin, Roman |
Keywords: | ринкове середовище rynkove seredovyshche набуття нових знань nabuttia novykh znan |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Малєгін Р. Зміни в ринковому середовищі: причини і особливості / Р. Малєгін, наук. керівник В. В. Гаркавий // Розвиток форм і методів сучасного менеджменту в умовах глобалізації : матеріали 9-ї наук.-практ. інтернет-конф. (Дніпро, 20-21 листоп. 2021 р.) : в 2-х т. – Присвяч. 100-річчю заснування ДДАЕУ / Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т ; Дніпровська акад. неперервної освіти. – Дніпро : Поліграф. відділ ДДАЕУ, 2021. – Т. 1. – С. 102-104. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5555 |
Abstract: | Силою в сучасній економіці можна вважати лише таке знання, за допомогою якого можна виробляти цінності, за які ринок готовий платити. Стрімкі зміни ринкового середовища призводять до неактуальності отриманих знань. Нове зовнішнє оточення потребує нових знань, тому процес набуття нових знань, як раніше казали, підвищення кваліфікації є безперервним. Syloiu v suchasnii ekonomitsi mozhna vvazhaty lyshe take znannia, za dopomohoiu yakoho mozhna vyrobliaty tsinnosti, za yaki rynok hotovyi platyty. Strimki zminy rynkovoho seredovyshcha pryzvodiat do neaktualnosti otrymanykh znan. Nove zovnishnie otochennia potrebuie novykh znan, tomu protses nabuttia novykh znan, yak ranishe kazaly, pidvyshchennia kvalifikatsii ye bezperervnym. |
URI: | https://www.dsau.dp.ua/ua/page/materali-konferencj.html http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5555 |
Appears in Collections: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МАЛЄГІН.pdf | 158,92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.