Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5564
Назва: | Організація кормовиробництва: значення і проблеми |
Інші назви: | Orhanizatsiia kormovyrobnytstva: znachennia i problemy |
Автори: | Терещенко, Ростислав Tereshchenko, Rostyslav |
Ключові слова: | кормовиробництво kormovyrobnytstvo продукція тваринництва produktsiia tvarynnytstva значення і проблеми znachennia i problemy |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Терещенко Р. Організація кормовиробництва: значення і проблеми / Р. Терещенко, наук. керівник І. І. Байдак // Розвиток форм і методів сучасного менеджменту в умовах глобалізації : матеріали 9-ї наук.-практ. інтернет-конф. (Дніпро, 20-21 листоп. 2021 р.) : в 2-х т. – Присвяч. 100-річчю заснування ДДАЕУ / Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т ; Дніпровська акад. неперервної освіти. – Дніпро : Поліграф. відділ ДДАЕУ, 2021. – Т. 1. – С. 133-134. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5564 |
Короткий огляд (реферат): | Створення кормової бази яка дасть можливість організувати виробництво продукції тваринницької галузі є досить важливим елементом ефективного господарювання. Stvorennia kormovoi bazy yaka dast mozhlyvist orhanizuvaty vyrobnytstvo produktsii tvarynnytskoi haluzi ye dosyt vazhlyvym elementom efektyvnoho hospodariuvannia. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://www.dsau.dp.ua/ua/page/materali-konferencj.html http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5564 |
Розташовується у зібраннях: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ТЕРЕЩЕНКО.pdf | 162,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.