Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5585
Title: | Підходи до формування соціального пакету в аграрних підприємствах під час пандемії |
Other Titles: | Pidkhody do formuvannia sotsialnoho paketu v ahrarnykh pidpryiemstvakh pid chas pandemii |
Authors: | Бельц, Ольга Belts, Olha |
Keywords: | аграрні підприємства ahrarni pidpryiemstva пандемія pandemiia формування соціального пакету formuvannia sotsialnoho paketu |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Бельц О. Підходи до формування соціального пакету в аграрних підприємствах під час пандемії / О. Бельц, наук. керівник Н. М. Горобець // Розвиток форм і методів сучасного менеджменту в умовах глобалізації : матеріали 9-ї наук.-практ. інтернет-конф. (Дніпро, 20-21 листоп. 2021 р.) : в 2-х т. – Присвяч. 100-річчю заснування ДДАЕУ / Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т ; Дніпровська акад. неперервної освіти. – Дніпро : Поліграф. відділ ДДАЕУ, 2021. – Т. 2. – С. 7-8. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5585 |
Abstract: | Мотиваційний менеджмент агропідприємств під час пандемії має ґрунтуватися на використанні ефективних прийомів зацікавленості працівника у праці. Впровадження нових складових до соціального пакету на підставі інноваційних технологій можуть покращити віддалену співпрацю як для адміністрації, так і працівників підприємств. Motyvatsiinyi menedzhment ahropidpryiemstv pid chas pandemii maie gruntuvatysia na vykorystanni efektyvnykh pryiomiv zatsikavlenosti pratsivnyka u pratsi. Vprovadzhennia novykh skladovykh do sotsialnoho paketu na pidstavi innovatsiinykh tekhnolohii mozhut pokrashchyty viddalenu spivpratsiu yak dlia administratsii, tak i pratsivnykiv pidpryiemstv. |
URI: | https://www.dsau.dp.ua/ua/page/materali-konferencj.html http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5585 |
Appears in Collections: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.