Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5655
Назва: Ефективність виробництва товарного меду в товаристві з обмеженою відповідальністю «Гайдамацьке» Дніпровського району Дніпропетровської області
Інші назви: Efektyvnist vyrobnytstva tovarnoho medu v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Haidamatske» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Бочков, Михайло Валерійович
Bochkov, Mykhailo Valeriiovych
Ключові слова: БАД люцевіта
BAD liutsevita
українська степова порода бджіл
ukrainska stepova poroda bdzhil
виробництво товарного меду
vyrobnytstvo tovarnoho medu
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Бочков М. В. Ефективність виробництва товарного меду в товаристві з обмеженою відповідальністю «Гайдамацьке» Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Бочков Михайло Валерійович ; наук. керівник Похил В. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 75 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5655.
Короткий огляд (реферат): Метою досліджень було вивчення впливу БАД люцевіти на життєдіяльність бджолосімей української степової породи бджіл в природних умовах ТОВ «Гайдамацьке» Дніпровського району Дніпропетровської області. Metoiu doslidzhen bulo vyvchennia vplyvu BAD liutsevity na zhyttiediialnist bdzholosimei ukrainskoi stepovoi porody bdzhil v pryrodnykh umovakh TOV «Haidamatske» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5655
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бочков М.В..pdf583,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.