Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5655
Назва: | Ефективність виробництва товарного меду в товаристві з обмеженою відповідальністю «Гайдамацьке» Дніпровського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Efektyvnist vyrobnytstva tovarnoho medu v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Haidamatske» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Бочков, Михайло Валерійович Bochkov, Mykhailo Valeriiovych |
Ключові слова: | БАД люцевіта BAD liutsevita українська степова порода бджіл ukrainska stepova poroda bdzhil виробництво товарного меду vyrobnytstvo tovarnoho medu |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Бочков М. В. Ефективність виробництва товарного меду в товаристві з обмеженою відповідальністю «Гайдамацьке» Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Бочков Михайло Валерійович ; наук. керівник Похил В. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 75 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5655. |
Короткий огляд (реферат): | Метою досліджень було вивчення впливу БАД люцевіти на життєдіяльність бджолосімей української степової породи бджіл в природних умовах ТОВ «Гайдамацьке» Дніпровського району Дніпропетровської області. Metoiu doslidzhen bulo vyvchennia vplyvu BAD liutsevity na zhyttiediialnist bdzholosimei ukrainskoi stepovoi porody bdzhil v pryrodnykh umovakh TOV «Haidamatske» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5655 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бочков М.В..pdf | 583,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.