Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5656| Назва: | Ефективність технології виробництва молока корів в сільському фермерському господарстві "Світоч" Криничанського району Дніпропетровської області |
| Інші назви: | Efektyvnist tekhnolohii vyrobnytstva moloka koriv v silskomu fermerskomu hospodarstvi "Svitoch" Krynychanskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
| Автори: | Букрєєв, Станіслав Андрійович Bukrieiev, Stanislav Andriiovych |
| Ключові слова: | якість молока yakist moloka корови korovy кормова добавка «Вітамін» kormova dobavka «Vitamin» кормова добавка «Бішофіт» kormova dobavka «Bishofit» продуктивність молока produktyvnist moloka |
| Дата публікації: | 2021 |
| Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
| Бібліографічний опис: | Букрєєв С. А. Ефективність технології виробництва молока корів в сільському фермерському господарстві "Світоч" Криничанського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Букрєєв Станіслав Андрійович ; наук. керівник Оріщук О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 79 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5656. |
| Короткий огляд (реферат): | Метою роботи було вивчення ефективності використання в раціонах лактуючих корів нових кормових добавок «Вітамін» та «Бішофіт» на продуктивність та якість молока. Metoiu roboty bulo vyvchennia efektyvnosti vykorystannia v ratsionakh laktuiuchykh koriv novykh kormovykh dobavok «Vitamin» ta «Bishofit» na produktyvnist ta yakist moloka. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5656 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Букрєєв С.А..pdf | 937,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
