Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5659
Назва: | Ефективність використання пробіотичної добавки в раціонах корів в товаристві з обмеженою відповідальністю «Гайдамацьке» Дніпровського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Efektyvnist vykorystannia probiotychnoi dobavky v ratsionakh koriv v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Haidamatske» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Колпікова, Євгенія Олександрівна Kolpikova, Yevheniia Oleksandrivna |
Ключові слова: | виробництво молока vyrobnytstvo moloka кормова пробіотична добавка «Ветоспорин актив» kormova probiotychna dobavka «Vetosporyn aktyv» молочне скотарство molochne skotarstvo молочна продуктивність корів molochna produktyvnist koriv |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Колпікова Є. О. Ефективність використання пробіотичної добавки в раціонах корів в товаристві з обмеженою відповідальністю «Гайдамацьке» Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Колпікова Євгенія Олександрівна ; наук. керівник Похил О. М. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 80 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5659. |
Короткий огляд (реферат): | Мета досліджень полягала у вивченні впливу кормової пробіотичної добавки «Ветоспорин актив» в період роздою корів на їх продуктивність та репродуктивні якості в ТОВ «Гайдамацьке» Дніпровського району. Meta doslidzhen poliahala u vyvchenni vplyvu kormovoi probiotychnoi dobavky «Vetosporyn aktyv» v period rozdoiu koriv na yikh produktyvnist ta reproduktyvni yakosti v TOV «Haidamatske» Dniprovskoho raionu. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5659 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Колпікова Є.О..pdf | 746,57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.