Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5661
Title: Ефективність технології виробництва баранини та її удосконалення в Агрохолдинг «Золоте руно» Дніпровського району, Дніпропетровської області
Other Titles: Efektyvnist tekhnolohii vyrobnytstva baranyny ta yii udoskonalennia v Ahrokholdynh «Zolote runo» Dniprovskoho raionu, Dnipropetrovskoi oblasti
Authors: Лисименко, Марія Сергіївна
Lysymenko, Mariia Serhiivna
Keywords: вовнова продуктивність
vovnova produktyvnist
вівчарство
vivcharstvo
схрещування вівцематок
skhreshchuvannia vivtsematok
відтворювальні якості маток
vidtvoriuvalni yakosti matok
Issue Date: 2021
Publisher: Дніпровський ДАЕУ
Citation: Лисименко М. С. Ефективність технології виробництва баранини та її удосконалення в Агрохолдинг «Золоте руно» Дніпровського району, Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Лисименко Марія Сергіївна ; наук. керівник Похил В. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 72 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5661.
Abstract: Метою досліджень була оцінка результативності схрещування вівцематок асканійської тонкорунної породи з баранами породи Придніпровська м’ясна, а також продуктивних якостей отриманих помісей в Агрохолдингу “Золоте руно”. Metoiu doslidzhen bula otsinka rezultatyvnosti skhreshchuvannia vivtsematok askaniiskoi tonkorunnoi porody z baranamy porody Prydniprovska miasna, a takozh produktyvnykh yakostei otrymanykh pomisei v Ahrokholdynhu “Zolote runo”.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5661
Appears in Collections:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лисименко М.С.pdf621,67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.