Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5661
Title: | Ефективність технології виробництва баранини та її удосконалення в Агрохолдинг «Золоте руно» Дніпровського району, Дніпропетровської області |
Other Titles: | Efektyvnist tekhnolohii vyrobnytstva baranyny ta yii udoskonalennia v Ahrokholdynh «Zolote runo» Dniprovskoho raionu, Dnipropetrovskoi oblasti |
Authors: | Лисименко, Марія Сергіївна Lysymenko, Mariia Serhiivna |
Keywords: | вовнова продуктивність vovnova produktyvnist вівчарство vivcharstvo схрещування вівцематок skhreshchuvannia vivtsematok відтворювальні якості маток vidtvoriuvalni yakosti matok |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Дніпровський ДАЕУ |
Citation: | Лисименко М. С. Ефективність технології виробництва баранини та її удосконалення в Агрохолдинг «Золоте руно» Дніпровського району, Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Лисименко Марія Сергіївна ; наук. керівник Похил В. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 72 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5661. |
Abstract: | Метою досліджень була оцінка результативності схрещування вівцематок асканійської тонкорунної породи з баранами породи Придніпровська м’ясна, а також продуктивних якостей отриманих помісей в Агрохолдингу “Золоте руно”. Metoiu doslidzhen bula otsinka rezultatyvnosti skhreshchuvannia vivtsematok askaniiskoi tonkorunnoi porody z baranamy porody Prydniprovska miasna, a takozh produktyvnykh yakostei otrymanykh pomisei v Ahrokholdynhu “Zolote runo”. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5661 |
Appears in Collections: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Лисименко М.С.pdf | 621,67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.