Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5739
Title: | Обґрунтування технології виробництва йогуртів на основі рослинної сировини |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva yohurtiv na osnovi roslynnoi syrovyny |
Authors: | Маліс, Валерія Андріївна Malis, Valeriia |
Keywords: | йогурт yohurt соєве молоко soieve moloko рисове молоко rysove moloko вівсяне молоко vivsiane moloko конопляне молоко konopliane moloko коров´яче молоко korov´iache moloko алергія alerhiia лактоза laktoza функціональний продукт funktsionalnyi produkt |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Маліс В. А. Обґрунтування технології виробництва йогуртів на основі рослинної сировини : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Маліс Валерія Андріївна; наук. керівник Сова Наталія Анатоліївна ; Дніпровський держ.аграр.-економ. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 98 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5739 |
Abstract: | У дипломній роботі проаналізовано асортимент рослинного молока та йогуртів. Порівняно склад молока на рослинній основі. Проведено органолептичний аналіз 5 дослідних зразків йогуртів, після чого визначено зразок з кращими показниками якості – йогурт на основі соєвого молока. Визначено фізико-хімічні та мікробіологічні показники дослідних зразків йогуртів. Одержані йогурти порівняно з виробничими зразками. U dyplomnii roboti proanalizovano asortyment roslynnoho moloka ta yohurtiv. Porivniano sklad moloka na roslynnii osnovi. Provedeno orhanoleptychnyi analiz 5 doslidnykh zrazkiv yohurtiv, pislia choho vyznacheno zrazok z krashchymy pokaznykamy yakosti – yohurt na osnovi soievoho moloka. Vyznacheno fizyko-khimichni ta mikrobiolohichni pokaznyky doslidnykh zrazkiv yohurtiv. Oderzhani yohurty porivniano z vyrobnychymy zrazkamy. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5739 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Маліс В.А..pdf | 1,97 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.