Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5741| Title: | Валоризація побічних продуктів переробки зерна амаранту |
| Other Titles: | Valoryzatsiia pobichnykh produktiv pererobky zerna amarantu |
| Authors: | Череута, Дмитро Володимирович Chereuta, Dmytro |
| Keywords: | хлібобулочні вироби khlibobulochni vyroby зерно амаранту zerno amarantu шрот shrot хлібопекарські властивості khlibopekarski vlastyvosti рецептура retseptura біологічна і харчова цінність biolohichna i kharchova tsinnist |
| Issue Date: | 2021 |
| Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Citation: | Череута Д. В. Валоризація побічних продуктів переробки зерна амаранту : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Череута Дмитро Володимирович ; наук. керівник Миколенко Світлана Юріївна ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 82 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5741 |
| Abstract: | Виконана робота забезпечує вирішення актуальної задачі розробки функціональних харчових продуктів масового призначення – хлібобулочних виробів виготовлених із побічних продуктів переробки зерна амаранту; встановлено вплив борошна із зерна амаранту на якість хлібобулочних виробів і розроблено їх рецептури. Результати роботи можуть бути впроваджені на хлібопекарських підприємствах, у закладах ресторанного господарства. Vykonana robota zabezpechuie vyrishennia aktualnoi zadachi rozrobky funktsionalnykh kharchovykh produktiv masovoho pryznachennia – khlibobulochnykh vyrobiv vyhotovlenykh iz pobichnykh produktiv pererobky zerna amarantu; vstanovleno vplyv boroshna iz zerna amarantu na yakist khlibobulochnykh vyrobiv i rozrobleno yikh retseptury. Rezultaty roboty mozhut buty vprovadzheni na khlibopekarskykh pidpryiemstvakh, u zakladakh restorannoho hospodarstva. |
| URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5741 |
| Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Череута Д.В..pdf | 1,81 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
