Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5746
Title: Обґрунтування технології переробки зерна в борошно з заданими показниками якості
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii pererobky zerna v boroshno z zadanymy pokaznykamy yakosti
Authors: Дегтярюк, Максим Олексійович
Dehtiariuk, Maksym
Keywords: технологічний процес
tekhnolohichnyi protses
обладнання
obladnannia
якість
yakist
формування партій
formuvannia partii
борошномельне виробництво
boroshnomelne vyrobnytstvo
обґрунтування
obgruntuvannia
показники якості
pokaznyky yakosti
добавки
dobavky
Issue Date: 2021
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Дегтярюк М. О. Обґрунтування технології переробки зерна в борошно з заданими показниками якості : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Дегтярюк Максим Олексійович ; наук. керівник Чурсінов Юрій Олесійович ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 108 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5746
Abstract: В дипломній роботі досліджено взаємозв’язок хімічного складу пшеничного борошна з технологічними та хлібопекарськими властивостями. Визначено показники якості борошна з заданими параметрами , які досягаються методами введення різних добавок, які відрізняються біохімічними характеристиками. Розроблено програму та методику досліджень. Проведено аналіз якості борошна з різних борошномельних заводів. Дана характеристика потоків борошна з різних технологічних систем загального процесу та знайдені методи поліпшення Проведено оцінку якості борошна потоків борошна традиційної схеми. Розроблені пропозиції до поліпшення показників якості борошна. Також проведено оцінку економічної ефективності. Запропоновані умови охорони праці. V dyplomnii roboti doslidzheno vzaiemozviazok khimichnoho skladu pshenychnoho boroshna z tekhnolohichnymy ta khlibopekarskymy vlastyvostiamy. Vyznacheno pokaznyky yakosti boroshna z zadanymy parametramy , yaki dosiahaiutsia metodamy vvedennia riznykh dobavok, yaki vidrizniaiutsia biokhimichnymy kharakterystykamy. Rozrobleno prohramu ta metodyku doslidzhen. Provedeno analiz yakosti boroshna z riznykh boroshnomelnykh zavodiv. Dana kharakterystyka potokiv boroshna z riznykh tekhnolohichnykh system zahalnoho protsesu ta znaideni metody polipshennia Provedeno otsinku yakosti boroshna potokiv boroshna tradytsiinoi skhemy. Rozrobleni propozytsii do polipshennia pokaznykiv yakosti boroshna. Takozh provedeno otsinku ekonomichnoi efektyvnosti. Zaproponovani umovy okhorony pratsi.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5746
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дегтярюк_М.О..pdf2,49 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.