Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5749
Title: | Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошна |
Other Titles: | Obgruntuvannia vplyvu hranulometrychnoho skladu produktiv rozmelu na yakist pshenychnoho khlibopekarskoho boroshna |
Authors: | Клименко, Орина Юріївна Klymenko, Oryna |
Keywords: | дослідження doslidzhennia борошно boroshno горох horokh квасоля kvasolia люпин liupyn цукри tsukry вітаміни vitaminy сорт sort ефективність efektyvnist виробництво vyrobnytstvo технологія tekhnolohiia |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Клименко О. Ю. Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошна : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Клименко Орина Юріївна ; наук. керівник Кошулько Віталій Сергійович ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 83 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5749 |
Abstract: | Хліб і хлібобулочні вироби грають найважливішу роль у харчуванні людини, оскільки забезпечують істотну частину фізіологічної потреби людського організму в поживних речовинах і енергії, і є досить доступними продуктами харчування широкого кола споживачів. У зв’язку з цим, раціональне використання зерна на борошномельних підприємствах завжди було і залишається актуальним завданням борошномельної промисловості. Khlib i khlibobulochni vyroby hraiut naivazhlyvishu rol u kharchuvanni liudyny, oskilky zabezpechuiut istotnu chastynu fiziolohichnoi potreby liudskoho orhanizmu v pozhyvnykh rechovynakh i enerhii, i ye dosyt dostupnymy produktamy kharchuvannia shyrokoho kola spozhyvachiv. U zviazku z tsym, ratsionalne vykorystannia zerna na boroshnomelnykh pidpryiemstvakh zavzhdy bulo i zalyshaietsia aktualnym zavdanniam boroshnomelnoi promyslovosti. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5749 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Клименко_О.Ю..pdf | 1,05 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.