Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5750
Title: Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошна
Other Titles: Obgruntuvannia vplyvu hranulometrychnoho skladu produktiv rozmelu na yakist pshenychnoho khlibopekarskoho boroshna
Authors: Кононович, Ростислав Олександрович
Kononovych, Rostyslav
Keywords: яблука
yabluka
пектин
pektyn
технологія
tekhnolohiia
харчові вироби
kharchovi vyroby
пектинові речовини
pektynovi rechovyny
температура
temperatura
концентрація
kontsentratsiia
тривалість
tryvalist
показники якості
pokaznyky yakosti
процес
protses
Issue Date: 2021
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Кононович Р. О. Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошна : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Кононович Ростислав Олександрович ; наук. керівник Калина Вікторія Сергіївна ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 85 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5750
Abstract: Найважливішим напрямом розвитку сучасного харчового виробництва є створення безвідходних технологій, що дозволяють виробляти конкурентоспроможну продукцію, зокрема функціонального призначення. Найбільшою мірою цим вимогам відповідає виробництво пектину та пектинопродуктів із вторинних рослинних сировинних ресурсів. «Зміна екологічної ситуації у багатьох регіонах України, що супроводжується забрудненням довкілля та харчових продуктів токсичними речовинами, вимагає, крім забезпечення їхньої безпеки, також проведення профілактичних заходів, що, своєю чергою, обумовлює необхідність розширення виробництва пектину». Naivazhlyvishym napriamom rozvytku suchasnoho kharchovoho vyrobnytstva ye stvorennia bezvidkhodnykh tekhnolohii, shcho dozvoliaiut vyrobliaty konkurentospromozhnu produktsiiu, zokrema funktsionalnoho pryznachennia. Naibilshoiu miroiu tsym vymoham vidpovidaie vyrobnytstvo pektynu ta pektynoproduktiv iz vtorynnykh roslynnykh syrovynnykh resursiv. «Zmina ekolohichnoi sytuatsii u bahatokh rehionakh Ukrainy, shcho suprovodzhuietsia zabrudnenniam dovkillia ta kharchovykh produktiv toksychnymy rechovynamy, vymahaie, krim zabezpechennia yikhnoi bezpeky, takozh provedennia profilaktychnykh zakhodiv, shcho, svoieiu cherhoiu, obumovliuie neobkhidnist rozshyrennia vyrobnytstva pektynu».
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5750
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кононович_Р.О..pdf978,23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.