Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5752
Title: | Обґрунтування процесу термобарометричної обробки зерна вівса при виробництві круп |
Other Titles: | Obgruntuvannia protsesu termobarometrychnoi obrobky zerna vivsa pry vyrobnytstvi krup |
Authors: | Лебедєв, Євгеній Вячеславович Lebediev, Yevhenii |
Keywords: | обробка obrobka тривалість tryvalist температура temperatura відволоження vidvolozhennia вологість volohist термобаротермічна termobarotermichna технологія tekhnolohiia ефективність efektyvnist |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Лебедєв Є. В. Обґрунтування процесу термобарометричної обробки зерна вівса при виробництві круп : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Лебедєв Євгеній Вячеславович ; наук. керівник Півоваров Олександр Андрійович ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 78 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5752 |
Abstract: | Найважливішим із засобів підвищення коефіцієнта використання зерна при одночасному поліпшенні якості готової продукції може бути гідротермічна обробка та застосування нових методів дії на зерно при лущенні. На жаль робіт у цьому напрямі проводитися недостатньо, залишаються невивченими товарознавча оцінка круп після нових методів гідротермічної обробки. Отже, дослідження, створені задля більш глибокого вивчення та інтенсифікації цих процесів з визначенням якісних характеристик продукції, є актуальними та практично значущими. Naivazhlyvishym iz zasobiv pidvyshchennia koefitsiienta vykorystannia zerna pry odnochasnomu polipshenni yakosti hotovoi produktsii mozhe buty hidrotermichna obrobka ta zastosuvannia novykh metodiv dii na zerno pry lushchenni. Na zhal robit u tsomu napriami provodytysia nedostatno, zalyshaiutsia nevyvchenymy tovaroznavcha otsinka krup pislia novykh metodiv hidrotermichnoi obrobky. Otzhe, doslidzhennia, stvoreni zadlia bilsh hlybokoho vyvchennia ta intensyfikatsii tsykh protsesiv z vyznachenniam yakisnykh kharakterystyk produktsii, ye aktualnymy ta praktychno znachushchymy. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5752 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Лебедeв_E.В..pdf | 1,6 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.