Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5752
Title: Обґрунтування процесу термобарометричної обробки зерна вівса при виробництві круп
Other Titles: Obgruntuvannia protsesu termobarometrychnoi obrobky zerna vivsa pry vyrobnytstvi krup
Authors: Лебедєв, Євгеній Вячеславович
Lebediev, Yevhenii
Keywords: обробка
obrobka
тривалість
tryvalist
температура
temperatura
відволоження
vidvolozhennia
вологість
volohist
термобаротермічна
termobarotermichna
технологія
tekhnolohiia
ефективність
efektyvnist
Issue Date: 2021
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Лебедєв Є. В. Обґрунтування процесу термобарометричної обробки зерна вівса при виробництві круп : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Лебедєв Євгеній Вячеславович ; наук. керівник Півоваров Олександр Андрійович ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 78 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5752
Abstract: Найважливішим із засобів підвищення коефіцієнта використання зерна при одночасному поліпшенні якості готової продукції може бути гідротермічна обробка та застосування нових методів дії на зерно при лущенні. На жаль робіт у цьому напрямі проводитися недостатньо, залишаються невивченими товарознавча оцінка круп після нових методів гідротермічної обробки. Отже, дослідження, створені задля більш глибокого вивчення та інтенсифікації цих процесів з визначенням якісних характеристик продукції, є актуальними та практично значущими. Naivazhlyvishym iz zasobiv pidvyshchennia koefitsiienta vykorystannia zerna pry odnochasnomu polipshenni yakosti hotovoi produktsii mozhe buty hidrotermichna obrobka ta zastosuvannia novykh metodiv dii na zerno pry lushchenni. Na zhal robit u tsomu napriami provodytysia nedostatno, zalyshaiutsia nevyvchenymy tovaroznavcha otsinka krup pislia novykh metodiv hidrotermichnoi obrobky. Otzhe, doslidzhennia, stvoreni zadlia bilsh hlybokoho vyvchennia ta intensyfikatsii tsykh protsesiv z vyznachenniam yakisnykh kharakterystyk produktsii, ye aktualnymy ta praktychno znachushchymy.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5752
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лебедeв_E.В..pdf1,6 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.