Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5778
Назва: | Удосконалення технології відгодівлі молодняку кролів у фермерському господарстві «Козерог» Магдалинівського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Udoskonalennia tekhnolohii vidhodivli molodniaku kroliv u fermerskomu hospodarstvi «Kozeroh» Mahdalynivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Литвиненко, Марк Сергійович Lytvynenko, Mark Serhiiovych |
Ключові слова: | комбікорм для кролів kombikorm dlia kroliv кролівництво krolivnytstvo удосконалення технології відгодівлі молодняку udoskonalennia tekhnolohii vidhodivli molodniaku |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Литвиненко М. С. Удосконалення технології відгодівлі молодняку кролів у фермерському господарстві «Козерог» Магдалинівського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Литвиненко Марк Сергійович ; наук. керівник Заярко О. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 68 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5778. |
Короткий огляд (реферат): | Метою виконання дипломної роботи було удосконалення технології відгодівлі молодняку кролів за згодовування універсального комбікорму для молодняку кролів, в якому міститься 16 % сирого протеїну і 17,5 % сирої клітковини у фермерському господарстві „Козерог” Магдалинівського району Дніпропетровської області. Metoiu vykonannia dyplomnoi roboty bulo udoskonalennia tekhnolohii vidhodivli molodniaku kroliv za zghodovuvannia universalnoho kombikormu dlia molodniaku kroliv, v yakomu mistytsia 16 % syroho proteinu i 17,5 % syroi klitkovyny u fermerskomu hospodarstvi „Kozeroh” Mahdalynivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5778 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Литвиненко М.С..pdf | 881,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.